Efter pædofilsag: Hverdagen må fortsætte

Den tidligere præst i Tømmerup Kirke sidder lige nu varetægtsfængslet mistænkt for at have misbrugt flere børn. I Tømmerup må hverdagen gå videre.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Selvom der i øjeblikket ligger en mørk sky over Tømmerup Kirke, så må hverdagen alligevel fortsætte. De kirkelige handlinger gennemføres som hidtil, blot med en ny præst på prædikestolen.

Det skriver Nordvestnyt.

Den tidligere præst i Tømmerup Kirke sidder i øjeblikket varetægtsfængslet, mistænkt for pædofili. Den mistænkte har allerede erkendt at have haft et forhold til en mindreårig. Han er yderliger mistænkt for at have forgrebet sig på to andre børn - en anklage han nægter sig skyldig i. 

Vikarer fundet

Præsten valgte selv at fratræde sin stilling i Tømmerup Kirke, hvilket skete ved udgangen af august. 

- I øjeblikket vikarierer Charlotte Ringsing-Pedersen i Tømmerup Kirke ved alle kirkelige handlinger, såsom gudstjenester, begravelser og bryllupper. Hun er også vikar ved Nyvangskirken. Konfirmandundervisningen i Tømmerup Kirke står Ernst W. Andersen fra Røsnæs fra Føllenslev Kirke for, siger Jørgen Noe, der er provst i Kalundborg Provsti til Nordvestnyt.

Politiet har mistanke om, at den 46-årige præst har forgrebet sig på flere børn. Derfor beder politiet alle forældre om at tage en snak med deres børn, hvis de har været i kontakt med den mistænkte præst.

Politiet kan kontaktes på 1-1-4.


Nyhedsoverblik