Efter otte år får Jyderup Boldklub endelig et nyt klubhus

Jyderup Hallen er gået med til at afgive en del af de penge, der var afsat til dem. Så nu får boldklubben et nyt klubhus.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Jyderup Hallen rækker en hjælpende hånd ud til deres kammerater i boldklubben, så de nu endelig efter otte år kan få et nyt klubhus.

Hallen har nemlig tilbudt at afgive en del af de penge, Holbæk Kommune har afsat til på anlægsbudgettet til dem – men med den betingelse, at pengene i stedet går til at etablere et nyt klubhus til Jyderup Boldklub.

Det skriver Sjællandske, ligesom det også fremgår af referatet fra byrådsmødet i onsdags.

- Konkret vil Jyderup Hallen gerne afgive 1,9 millioner kroner ud ad af de 2,5 millioner kroner, der er afsat på anlægsbudgettet i 2019 til renovering og udbygning af Jyderup Halssen, står der i referatet.

Indenfor rækkevidde

Klubhuset i Jyderup har utætte vinduer, og lugten i huset afslører, at fugten har sat sig. I december 2016 besluttede byrådet, at de skulle have et nyt klubhus, men det fik kommunens skrantede økonomi bremset.

I alt vil det koste fem millioner kroner at lave et nyt klubhus, og kommunen har afsat cirka halvdelen på anlægsbudgettet. Så med pengene fra Jyderup Hallen er der altså nu et klubhus inden for rækkevidde. 

SE INDSLAGET FRA KOMMUNALVALGKAMPEN: Den lokale boldklub i Jyderup føler sig glemt og klemt af de politiske kræfter. I 2016 blev klubben lovet et nyt klubhus. Men det har den dårlige økonomi i Holbæk Kommune sat en stopper for.

Nyhedsoverblik