Efter motorcykelulykke: Beboere kræver hjælp af politikere

Flere beboere på Holbækvej oplever dagligt bilister med for høj hastighed drøne ned ad villavejen. Derfor råber de nu om hjælp hos politikerne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- I lørdags skete så det, som vi som beboere på Holbækvej har frygtet, men også forventet, skriver Morten Jacobsen i et læserbrev til Sjællandske.

En motorcyklist mistede tilsyneladende kontrollen over sin motorcykel og stødte ind i en personbil på Holbækvej i Sorø.

Motorcyklen brød i brand efter ulykken, føreren flygtede fra stedet, og tilbage lå motorcyklen brændende spredt ud i flere dele på vejen og på cykelstien. 

- Til al held var der ingen børn eller voksne til at få udstødningen i nakken på cykelstien, skriver Morten Jacobsen i læserbrevet.

Beboere råber om hjælp

quote Heldigvis er løsningen lige for for de af de kommunale politikere samt embedsmænd, der vil tage et ansvar.

Morten Jacobsen

Ulykken har fået Morten Jacobsen og flere andre beboere i området til at råbe om hjælp hos politikerne.

Han mener, at Holbækvej skal være mindst ligeså smal som Nordmarksvej, og at der skal være 40 kilometers-zone hele vejen, fordi den brede vej på Holbækvej inviterer til høj hastighed.

40 km/t-zone

quote Og så skal vi heller ikke glemme lastvogne og andet tung trafik, som faktisk ikke må bruge Holbækvej som gennemfartsvej.

Morten Jacobsen

Morten Jacobsen skriver i sit læserbrev, at det vil være oplagt at investere i velfungerende vejbump i håb om, at bilisterne vil sænke farten. Han beskriver, at de fleste bilister har fundet ud af, at man kan undgå bumpene på vejen, hvis man kører mere end 60 kilometer i timen. Det til trods for, at vejen ligger i en 40 kilometer -zone.

- Og så skal vi heller ikke glemme lastvogne og andet tung trafik, som faktisk ikke må bruge Holbækvej som gennemfartsvej, skriver Morten Jacobsen.

Kørte råddent

Ifølge flere af beboerne, der bor på Holbækvej, kørte motorcyklisten, der var involveret i ulykken i lørdags, også med høj fart ned ad villavejen.

Irene Kjær-Hansen, der bor på vejen, så motorcyklisten komme drønende og skriver i en Facebookkommentar under en artikel:

- Så råddent som han kørte, havde han nok ikke lyst til at tale med politiet. Måske politikerne snart skulle vågne op og gøre noget ved den vej!

Min mand var chokeret

Tina Fink-Jensen oplevde også ulykken på tæt hold. Det var nemlig hendes mand, der sad i den personbil, som motorcyklisten bragede ind i. I samme Facebooktråd skriver hun:

- Steen Løvqvist, han kørte rigtig råddent. Det var min mand og bil, han ramte. Min mand var virkelig chokeret. Gid de finder ham!!!

Føreren af motorcyklen er endnu ikke fundet. Man formoder, at han er ved godt helbred, eftersom han selv kunne flygte fra stedet.


Nyhedsoverblik