Efter mistanke i Emilie-sagen: Finn Petersen kræver erstatning

Finn Petersen fra Korsør kræver nu erstatning for politiets behandling af ham. Han var tidligere mistænkt for at stå bag Emilie Mengs forsvinden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tort og svie.

Det er, hvad 67-årige Finn Petersen søger erstatning for, efter han i længere tid var mistænkt i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis efterforskning af Emilie Mengs forsvinden.

Det bekræfter Finn Petersens advokat, Steen Djurtoft over for BT

- Fordi der har været en ekstra psykisk belastning i denne her sag på grund af den massive pressedækning, så vil erstatningskravet være højere end de normale takster, som er på et par tusinde kroner, fortæller han til BT.

Steen Djurtoft ved endnu ikke, hvor meget han på vegne af sin klient vil kræve i erstatning.

Renset for mistanke

Emilie Meng har været forsvundet siden 10. juli – altså præcis fire måneder i dag. Og gennem den tid, har politiet fire gange ransaget Finn Petersens adresse og en femte gang været forbi til en snak med den 67-årige mand, fordi han var mistænkt for at have kidnappet Emilie Meng.

Politiet ransagede Finn Petersens hjem, fordi privatpersoner havde overvåget adressen, og fordi en nabo mente at have hørt kvindeskrig fra hans hjem. Naboen skulle også have aflyttet Finn Petersens hjem, og den aflytning har Finn Petersen meldt til politiet.

Efter politiets femte besøg på adressen, hvor de blandt andet rev skabe ned, borede i fundamentet og gennemgik huset med varmesøgere for at lede efter hulrum i væggene, blev Finn Petersen helt renset for mistanke.

Men forløbet har altså været så ødelæggende for ham, at han nu kræver erstatning.


Nyhedsoverblik