Efter forsøg på indbrud: Tyveknægte bag lås og slå

Et indbrudsforsøg i Slagelse blev natten til mandag afbrudt af husets beboer, som fik tyvene til at stikke af. Politiet fandt dem kort tid efter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

To indbrudstyve havde ikke heldet med sig, da de natten til mandag forsøgte sig med et tyveri i et hjem i centrum af Slagelse.

Husets beboer hørte en høj lyd ved hoveddøren, hvorefter han stod op og lige netop nåede at se en mand forsvinde med en sportstaske i hånden.

Da beboeren ser, at der er fiflet med låsen på døren, vælger han at kontakte politiet, fortæller vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Havde kniv og hash på sig

Beboeren kunne fortælle politiet, hvilken vej tyven var løbet, og det var en stor hjælp. Da politiet sendte en vogn ud for at patruljere, fandt de ti minutter senere en ung mand på 17 år fra Fuglebjerg. Sportstasken indeholdt værktøj, der kan bruges til at begå indbrud.

Senere fandt politiet også frem til endnu en formodet indbrufstyv, fordi den 17-åriges telefon blev ved med at ringe. I den anden ende var en 19-årig, som er kendt af politiet for at stå bag flere indbrud.

- Den unge mand på 19 havde også en kniv og en smule hash på sig, så han bliver sigtet for brud på både loven om euforiserende stoffer og våbenloven, fortæller vagthavende.

Mandag vil en hundepatrulje lede efter den forsvundne låsecylinder, der formentlig kan kæde den 19-årige sammen med indbruddet på Krudthusvej. Den 17-årige dreng allerede sigtet i den sag. 

 


Nyhedsoverblik