Efter adskillige henvendelser fra kunder – nu åbner populær forretning i Nykøbing Falster

Den 15. juni åbner Søstrene Grene i Nykøbing Falster. Det sker, efter kæden har fået adskillige henvendelser fra kunder.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

”Dreams do come true!”

Sådan lyder det fra en kunde på Søstrene Grenes Facebook-side. For efter massiv efterspørgsel fra kunder, åbner Søstrene Grene nu butik i Nykøbing Falster.

Butikken åbner den 15. juni på Jernbanegade.

- Det er et kæmpe privilegium at have kunder, der aktivt kontakter os med et ønske om, at vi kommer til deres by, lyder det fra Mikkel Grene, der er administrerende direktør, i en pressemeddelelse.

- Vi lytter til vores kunder så meget som muligt, og det er en stor glæde, at vi nu har mulighed for at imødekomme et af de mest efterspurgte ønsker. Vi har åbnet over 100 butikker i løbet af de seneste fire år, og jeg har svært ved at nævne andre byer, som vi har fået lige så mange forslag om fra kunderne på forhånd som Nykøbing Falster. Det har været overvældende og helt fantastisk.

quote Det er en stor glæde, at vi nu har mulighed for at imødekomme et af de mest efterspurgte ønsker

Mikkel Grene, der er administrerende direktør

Arbejdet siden maj

Søstrene Grene bliver dermed den første butik, der åbner i det nye ”Støberiet” ved gågaden i Nykøbing Falster.

Her kommer der udover Søstrene Grene også til at være andre forretninger, restauranter, tandklinik og boliger, skriver Folketidende.

Ifølge avisen har man siden maj arbejdet på indretningen af Søstrene Grene, efter bygherren Maycon var færdig med byggeriet af butikken.


Nyhedsoverblik