DSB er tilbage i normal drift: Pendlertalsmand ånder lettet op

Pendlertalsmanden for Næstved Pendlerklub ånder lettet op efter DSB's udmelding om, at de er tilbage i normal drift på de sjællandske togbaner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Nyheden om, at DSB nu er tilbage i normaldrift fra i dag, mandag, vækker glæde hos pendlertalsmanden Robert Hansen.

- Det er vi da glade for. De har sådan i store træk kørt nogenlunde normalt siden påske. Men det er godt, at vi har fået vished om, at det hele kommer tilbage igen, og det hele kommer til at køre, som det skal, siger Robert Hansen, formand for Næstved Pendlerklub til TV ØST.

quote Det har været problematisk at mangle ME'erne. Det var utrolig stressende

Robert Hansen, pendlertalsmand, Næstved Pendlerklub

Siden 26. januar, hvor DSB tog 33 lokomotiver ud af drift, har Robert Hansen og hans medpendlere måtte finde sig i aflyste afgange for få siddepladser og forsinkelser.

- Det har været problematisk at mangle ME'erne. Det var utrolig stressende, for man vidste aldrig, om der kom et tog, og hvis der kom et tog, vidste man ikke, om der var nogle pladser i det, og om man kunne komme ind. Kom man ind, så var det yderst tvivlsomt, om man kunne få en siddeplads, fortæller Robert Hansen.

Kan leve med småting

Men DSB har nu sat alle 33 ME-lokomotiver i drift igen, og det betyder flere siddepladser og flere afgange, lover DSB's informationschef Tony Bispeskov.

- Den køreplan indeholder det normale antal ME-lokomotiver og altså også dobbeltdækkere, og det dækker selvfølgelig over, at så er der også flere pladser, siger Tony Bispeskov.

me lokomotiv dsb
Læs også
DSB til sjællandske pendlere: Vi er tilbage med normal køreplan
me lokomotiv dsb
Læs også
DSB til sjællandske pendlere: Vi er tilbage med normal køreplan

For pendlertalsmanden er der håb om, at togdriften rammer den drift, man som pendler kender.

- Vi kommer forhåbentlig tilbage til de tilstande, der herskede før. Vi vil jo stadigvæk se signalproblemer og nedbrudte togsæt og sporskifteproblemer og den slags, men nu er det tilbage til normalen, og de andre småting kan vi leve med, siger Robert Hansen.


Nyhedsoverblik