Dramatisk semifinale: Benløse kun en sejr fra DM-finale

Benløse Floorball Club var millimeter fra at tabe for første gang på hjemmebane i denne sæson. I overtiden blev nederlaget dog vendt til sejr.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Selv tilskuerne, som overværende semifinalen mellem Benløse og Sunds på den midtsjællandske hjemmebane, må have haft en buldrende høj puls længe efter slutfløjtet søndag aften.

Semifinalen mellem de to hold var den anden i rækken, og Benløse skulle bruge en sejr, hvis de ville spille sig tættere på en DM-finale.

Benløse kom foran 2-0 i første periode og skabte chancer til meget mere. Men flere gange sendte hjemmeholdet bolden på stolpe elle overliggeren.

Det lignede et nederlag til Benløse

Men pludselig i anden periode blev det spændende. I de sidste minutter bragte Sunds sig på 2-1, og i tredje periode forsøgte Benløse forgæves af lukke kamppen, men måtte i stedet igen se Sunds score. 2-2 viste scoringstavlen.

- Vi har jo egentlig kampen under kontrol, men da vores målmand kommer til at sende bolden ud til en af deres spillere, lukker vi dem ind i kampen igen, siger cheftræner Jens Hagbarth til TV ØST.

- Det blev unødvendig tæt, selvom vi spillede en god defensiv kamp, tilføjer cheftræneren.

floorball

Og med 31 sekunder tilbage bød Sunds for alvor ind på at snuppe sejren, da en lang bold fra egen halvdel blev rettet af og sejlede hele vejen i målet hos hjemmeholdet. 2-3.

På det tidspunkt lignede det et nederlag til Benløse.

Rødovre eller Vendsyssel venter i finalen

Men med to scoringer fra hjemmeholdet, den ene langt inde i overtiden, i den sidste del af kampen betød, at Benløse undgik at tabe for første gang på hjemmebane i denne sæson. I stedet blev det til en sejr på 4-3 i semifinalen.

Nu skal det midtsjællandske floorballhold bare vinde en gang til over Sunds for at komme i DM-finalen. Næste kamp er lørdag den 29. april, hvor der eventuelt skal spilles en fjerde kamp, hvis Sunds snupper sejren. Skulle det lykkes Sunds at vinde begge opgør, spilles en femte og afgørende semifinale lørdag den 13. maj.

Benløse kan enten møde Rødovre eller Vendsyssel i DM-finalen den 20. maj. Finalen, der afgøres i en enkel kamp, kan faktisk blive afviklet i Benløse, hvis forbundet vælger at lægge det store finalearrangement i den midtsjællandske hal.