Drabssigtet 53-årig smidt ud af forsorgshjem for vold

Nye oplysninger om den drabssigtede 53-årige kommer fra udlejer og administrator på Svenstrupgaard, Lis Rosenfelt Ottosen

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I dag er det præcis en uge siden, at en 32-årig mand fra Korsør blev slået ihjel på værelse 37 på vandrehjemmet, Svenstrupgaard i Svenstrup ved Korsør.

Udlejer og administrator på Svenstrupgaard, Lis Rosenfelt Ottosen har talt med flere af lejerne, der oplevede drabet på nærmeste hold den sene onsdag eftermiddag.

Selv har hun måttet søge læge, fordi reaktionerne på voldsomhederne har betydet, at hun ikke kan sove om natten. Det skriver Sjællandske.

Den 53-årige drabssigtede flyttede ind på Svenstrupgaard 5. december. Han kom fra forsorgshjemmet Toften i Slagelse.

- Han blev smidt ud af Toften, fordi han var voldelig over for de andre beboere, siger Lis Rosenfelt Ottosen til Sjællandske.

Havde flere samtaler med den sigtede

Hun opfattede den 53-årige som noget diktatorisk, men hun havde også stille og rolige samtaler om praktiske ting med ham på det værelse, der i dag er gerningssted for et drab.

quote Han blev smidt ud af Toften, fordi han var voldelig over for de andre beboere.

Lis Rosenfelt Ottosen, udlejer, Svenstrupgaard, Svenstrup

- Han viste mig også billeder af sine børn. Blandt andet en sød lille lyshåret pige. Da jeg spurgte ham, hvor mange børn, han havde, var hans svar, at det vidste han egentlig ikke, siger Lis Rosenfelt Ottosen.

Hun oplyser også, at andre beboere advarede Morten Skou om at gå tilbage til værelse 37, hvor den 53-årige boede. Desværre forgæves.

Uklar dødsårsag

Det er fortsat uklart, hvordan Morten Skou blev dræbt.

 - Vi er endnu ikke færdige med de retsmedicinske undersøgelser. Det kan godt vare en uge endnu, siger efterforskningsleder og vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Ravn-Nielsen, til Sjællandske.

drab Svendstrup
Læs også
Mand dræbt i slagsmål: 53-årig anholdt
drab Svendstrup
Læs også
Mand dræbt i slagsmål: 53-årig anholdt
Drab Svenstrup
Læs også
Naboer til drabssted i Svenstrup: Det er uhyggeligt tæt på
Drab Svenstrup
Læs også
Naboer til drabssted i Svenstrup: Det er uhyggeligt tæt på

Nyhedsoverblik