40 års jubilæum: Døllefjelde klar med årets musikprogram

Til maj runder Døllefjelde-Musse Marked et skarpt hjørne. 40 år fylder den lollandske fest, og nu præsenterer de flere store navne til fejringen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Om du er til 80’er-baskeren Vågner i Natten, til dance-hittet Stamp on the Ground eller bare vil Sydpå, så er der noget at se frem til på dette års Døllefjelde-Musse Marked.

Den lollandske folkefest runder 40 år, når det går løs til maj, og nu præsenterer markedet flere store navne til fejringen.

Således kan man på markedets første aften både opleve Dodo & the Dodos, sidste års mest streamede kunstner Bro, og til at lukke ballet af spiller tyske ItaloBrothers techno fra 00’erne. Lidt til enhver smag, fortæller formanden for Døllefjelde-Musse Marked, Leif Chortzen.

- Vi prøver at lave en torsdag, hvor vi rammer så bredt som muligt, siger han.

Jubilæum i nostalgiens tegn

quote I år kigger vi tilbage og forsøger at genskabe nogle af de nostalgiske øjeblikke. Blandt andet med koncerter med nogle af de navne, der hittede i de år, markedet blev født

Leif Chortzen, formand for Døllefjelde-Musse Markedet

Allerede ved årsskiftet blev Birthe Kjær præsenteret som festligt indslag, så man kan også glæde sig til at male byen rød i Store Bededagsferien. Hun optrådte for første gang i Døllefjelde-Musse helt tilbage i 1982. Og i det hele taget bliver 40-års jubilæet fejret med en følelse af nostalgi.

- I år kigger vi tilbage og forsøger at genskabe nogle af de nostalgiske øjeblikke. Blandt andet med koncerter med nogle af de navne, der hittede i de år, markedet blev født, siger markedets formand i en pressemeddelelse.

Dodo & The Dodos spillede senest på Døllefjelde-Musse Markedet i 2006, og Leif Chortzen er ikke i tvivl om, at de også vil være en succes 13 år senere. Ligeledes har ItaloBrothers to gange tidligere lavet en fest på markedet.

Til gengæld er Bro ny dreng i Døllefjelde Musse-regi. For det kan godt være, at de helt unge ikke har noget forhold til hverken Birthe Kjær eller Dodo & the Dodos.

- Så derfor ligger der en koncert for dem, der måske ikke var født i 80’erne, siger Leif Chortzen og tilføjer, at der i Energyteltet også spilles musik for de yngre.

Døllefjelde-Musse Marked har eksisteret siden 1980 og afholdes altså for 40. gang i 2019 fra 16.-19. maj. Sidste år besøgte godt 120.000 mennesker det populære marked, som har gratis indgang.

Musikprogram for Døllefjelde-Musse Marked 2019

Torsdag 16. maj

Birthe Kjær, Dodo & the Dodos og Italo Brothers i Markedsteltet

Bro og The Burgermeisters i Westernteltet

 

Fredag 17. maj

Jubilæumsfest i Westernteltet med Tom Dukebox m.fl.

 

Lørdag 18. maj

Kæmpe damefrokost og senere 90'er fest med Dr. Bombay, Drömhus og DJ Aligator i Markedsteltet

Herrefrokost i Westernteltet

 

Søndag 18. maj

Kandis i Markedsteltet

Paw Patrol i Westernteltet


Nyhedsoverblik