Disruptionrådet besøgte virksomhed i Vipperød: - Jeg er ret imponeret

I dag besøgte flere medlemmer af Disruptionrådet virksomheden Primodan i Vipperød, som er førende indenfor højteknologisk udstyr.

De seneste to dage har hele syv ministre fra regeringen opholdt sig i Holbæk.

Politikerne er en del af det såkaldte Disruptionrådet, hvor ministre, topchefer, eksperter og kendte danskere diskuterer store emner som frihandel, ny teknologi, og hvad vi skal leve af i fremtiden. 

Virksomhederne er en vigtig del af den diskussion. Derfor besøgte blandt andre beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) i dag Primodan i Vipperød, som er valgt ud, fordi de er førende indenfor højteknologisk udstyr.

En virksomhed, der lever af at producere og eksportere udstyr til fødevareindustrien.

Omsætter for 90 millioner

Virksomheden Primodan er 60 år gammel og har ligget i Vipperød siden 2009. I dag har de godt 60 ansatte, og omsætter i øjeblikket for 90 millioner kroner om året.

Jeg er ret imponeret over, at vi her i Holbæk faktisk har et produktionsanlæg, der er så fantastisk

Birgit Aaby, der er iværksætter og medlem af Disruptionrådet

Og det skabte åben mund og polypper hos flere fra rådet.

- Jeg er ret imponeret over, at vi her i Holbæk faktisk har et produktionsanlæg, der er så fantastisk, siger Birgit Aaby, der er iværksætter og medlem af Disruptionrådet.

- De kan jo først og fremmest vise og dokumentere det, vi er gode til i Danmark – altså lave teknologiske løsninger, som vi heldigvis stadig kan skabe arbejdspladser på her i Danmark, men også indtjening til det danske samfund, siger Troels Lund Poulsen.

Planer for fremtiden

Direktøren har da også store planer for Primodan i fremtiden.

- Vi har nogle helt klare planer for at udvikle nogle nye maskiner, der i fremtiden skal være højpræcise på doseringsmængderne, siger Lars Henriksen, direktør.

Der er 31 faste medlemmer i Disruptionrådet, hvor statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) er formand.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App