Direktør i konkursramt plejefirma: Det er trist og deprimerende

Det private plejefirma Lev-Vel er begæret konkurs, og det gør ondt på direktør Lene Bång Jensen. Ingen medarbejdere ventes dog at blive ramt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Lev-Vel Privat Godkendt Hjemmehjælp skal ikke længere stå for privat ældrepleje på Lolland-Falster. Det private plejefirma er nemlig begæret konkurs, og det ærgrer firmaets direktør.

- Det er frygteligt, trist og deprimerende, når det er ens hjertebarn, man har kæmpet for i flere år, siger Lene Bång Jensen, direktør i Lev-Vels afdeling på Lolland, til TV ØST.

- Men omvendt så er det noget, der er været under en lang proces, og vi har selv indgivet konkurs. Vi har ikke snydt nogen borgere eller skylder noget til personalet, tilføjer hun.

Da Lev-Vels afdeling på Lolland-Falster var på sit højeste, var der 130 ansatte i det private plejefirma.

Vil oprette callcenter

Da firmaet tabte udbudsrunderne i Lolland Kommune og Guldborgsundkomme gik det ifølge Lene Bång Jensen ned ad bakke for Lev-Vel.  

- Nu har vi flyttet det hele over i Lev-Vel Sjælland, hvor vi er godkendt i Faxe Kommune og Vordingborg Kommune. Det gælder også fra de medarbejdere, vi har tilbage i vores afdeling i Nakskov, siger hun. 

Lev vel nykøbing
Læs også
Det private hjemmeplejefirma Lev-Vel går konkurs
Lev vel nykøbing
Læs også
Det private hjemmeplejefirma Lev-Vel går konkurs

Derfor ventes ingen medarbejdere at blive ramt af konkursen.

Med overflytningen til Lev-Vel Sjælland planlægger plejefirmaet blandt andet at oprette et callcenter, som skal styres fra Nakskov.


Nyhedsoverblik