Det var ikke Emilie i Horsens

En mand tog mandag kontakt til politiet, fordi han mente at have set Emilie Meng. Nu melder politiet ud, at det ikke var hende, manden så i Horsens.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

17-årige Emilie Meng fra Korsør, har været forsvundet sporløs siden søndag den 10. juli. Flere hundrede har været ude og lede efter den unge kvinde, siden hun forsvandt, men de har ikke haft heldet med sig. 

I dag kom det så frem, at en mand mente at have set Emilie Meng i Horsens i lørdags. Han fortalte, at han så en pige sidde og vente. 

Han kontaktede så politiet mandag, som nu har undersøgt sporet. Her i eftermiddags meldte de så ud, at de ikke var Emilie Meng, manden havde set i Horsens.

Det skriver Sjællandske.

- Det viser sig nu, at det ikke var Emilie Meng. Politiet har fundet frem til den pige, der var tale om, og det var altså ikke Emilie, fortæller efterforskningsleder Marianne Roed fra politiet til Sjællandske.

- Det ville naturligvis være nemmere, hvis Emilie skilte sig voldsomt ud fra mængden, men det gør hun jo desværre ikke, siger Roed.

Politiet hører meget gerne fra dig, hvis du ved noget.

- Vi er især interesserede i at høre fra alle, som har været i området omkring Korsør Station søndag den 10. juli mellem klokken fire og fem om morgenen. Også selv om man ikke umiddelbart mener at have set noget særligt, vil vi alligevel gerne tale med alle, som har været i området på det tidspunkt, siger Marianne Roed, som kan kontaktes via telefon 114.

 


Nyhedsoverblik