Politiet advarer mod klovnetrend: Risikerer bøde på 3.000 kr

Den uhyggelige trend med folk, der klæder sig ud som klovne og skræmmer tilfældige mennesker, har for alvor ramt Sjælland og Øerne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Pludselig stod der en klovn og stirrede på en kvinde fra Præstø, som kort før søndag midnat var ude for at lufte sin hund.

Kvinden flygtede ned ad vejen med klovnen efter sig. Hun nåede at komme i sikkerhed, men var skræmt af episoden. Det er bare det seneste tilfælde af folk, som ifører sig klovnekostume og skræmmer folk.

Sent søndag eftermiddag modtog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anmeldelse om to klovne, som gik på Bogensevej i Næstved. Den ene bar et baseballbat, og de virkede ifølge politiet truende på forbipasserende. Begge var dog væk ved patruljens ankomst.

Men det er ikke drengestreger at løbe rundt og skræmme folk på gader og stræder.

- Hvis vi havde fået fat i dem, så havde deres adfærd som minimum kostet en bøde på kr. 3.000,00 for overtrædelse af våbenloven, skriver modtog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Ser du en klovn? Så ring til politiet

Inden for de seneste dage har der alene i vores område været seks tilfælde af folk, som har iført sig klovnekostume og skræmt folk.

- Derfor opfordrer vi folk til at ringe til os, så vi kan lukke ned for den trend, der breder sig, siger Søren Østervig, vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.


Nyhedsoverblik