Det bedste ved regionen: Det kan du opleve i Slagelse Kommune

TV ØST er på besøg i Slagelse Kommune, hvor der er rig mulighed for at lave forskellige aktiviteter i sommerferien. Her er stederne, du bør besøge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

TV ØST er på besøg i Slagelse Kommune, som er regionens næststørste – og her er nok at tage fat på.

Kommunen byder nemlig på mange spændende aktiviteter for både børn og voksne.

Her er stederne, du bør besøge:

Cirkusland:

Man kan tage turen til Cirkusland, som er en del af Cirkus Arena, hvor man som familie nemt kan få en hel dag til at gå. Her kan man både prøve karruseller, skyde med bue og pil, ride på ponyer, træne med professionelle artister, grave efter guld og gå en tur på vandet i waterballs. Herudover kan man opleve cowboys og cirkusdyr.

Musholmcenteret:

Hvis man er til en anden form for aktiviteter, kan man tage en tur i svævebanen eller klatre på klatrevæg ved Musholm – ferie-, sport- og konferencecenteret i Korsør. Mulitihallen er netop blevet kåret som det mest tilgængelige center for personer med et handicap.

Gerlev Legepark:

Gerlev Legepark er også et besøg værd og har aktiviteter for alle. Man kan prøve alt fra kongespil til parkour.

Isbådsmuseet:

Isbådsmuseet i Korsør lige ved roden af Storebæltsbroen byder på spændende fortællinger om isbådstransporter, som man brugte i isvintrene. Her kan man opleve både gamle billeder og gamle både. 

Her er det Isbådsmuseet i Korsør.
Her er det Isbådsmuseet i Korsør. Foto: Ingrid Østergaard - TV ØST

Studentersøen:

Hvis man er mest til en afslappende eftermiddag i flotte omgivelser, kan man lægge vejen forbi Studentersøen, som ligger i Lystskoven i Slagelse tæt ved Motorvej E20. Hvis man anskaffer sig et fiskekort, er der god mulighed for fangst.

Storebælt Campin og Feriecenter:

Har man mere end én dag, er Storebælt Camping og Feriecenter en oplagt mulighed. Campingpladsen ligger lige ned til Storebælt med udsigt til broen. Her kan man både få en rundtur med et lille tog og spille minigolf.

Trelleborg Vikingefestival:

Sidst, men ikke mindst, er der Trelleborg Vikingefestival fra den 15. juli til den 23. juli. Her har du muligheden for at fordybe dig i vikingetiden gennem aktiviteter, kampe på slagsmarken, boder med alverdens indhold og meget, meget mere.


Nyhedsoverblik