Danish Crown lukker nathold - færre bliver fyret end ventet

I begyndelsen af marts varslede Danish Crown i Ringsted, at 140 medarbejdere skulle fyres. Det antal er nu nede på 106 medarbejdere.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der skal fyres færre medarbejdere end forventet hos slagteriet Danish Crown i Ringsted.

For en måneds tid siden blev der meldt ud, at 140 medarbejderne skulle fyres. Årsagen er, at der ikke er blev leveret nok slagtesvin til natholdet.

Men nu oplyser slagteriet til Sjællandske, at færre ansatte skal fyres end først varslet. ´

- Vi varslede 140 fyringer, men kan nøjes med at afskedige 106 medarbejdere. Forskellen skyldes, at en del selv har sagt op, nogle har fundet nyt arbejde og andre er gået på pension, fortæller fabrikschef Jesper Frandsen til avisen. 

Danish_Crown1.jpg
Læs også
Danish Crown lukker nathold i Ringsted - 140 mister jobbet
Danish_Crown1.jpg
Læs også
Danish Crown lukker nathold i Ringsted - 140 mister jobbet

Med virkning fra 1. juni

Meddelelsen om fyringerne kom i begyndelsen af marts. Den ugentlige slagtning af 11.500 grise om natten vil blive opgivet med virkning fra 1. juni, lød det.

- Det er med stor beklagelse, vi har truffet beslutningen, men den er desværre nødvendig, lød det dengang fra Danish Crown Porks produktionsdirektør, Per Laursen, i en pressemeddelelse.

- Jeg er ked af, at vi må sige farvel til dygtige medarbejdere, som med stor entusiasme har kløet på, siden vi i sommer oprettede et ekstra hold om natten.


Nyhedsoverblik