Damm om motorvej: Solen skinner i Kalundborg i dag

Det har stor betydning for Kalundborg, at der kommer en motorvej til byen. Det mener kommunens borgmester.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Hvis alt går, som regeringen regner med, så vil der snart være en motorvej på vej til Kalundborg. Og det falder i særdeles god jord hos kommunens borgmester, Martin Damm (V).

- Solen skinner i Kalundborg i dag, siger han med begejstring i stemmen.

Kan næsten dufte asfalten

Han hæfter sig ved, at den nye regering med Venstre, Liberal Alliance og Konservative både nævner en motorvej til Kalundborg og en elektrificering af Nordvestbanen i sit regeringsgrundlag.

- Alt det generelle i grundlaget har jo også betydning for os i Kalundborg, men de to ting er virkelig positive set med Kalundborgbriller, siger borgmesteren.

- De to ting var også med i Venstre-regeringens 2025-plan, men det, at de to andre partier også bakker op om det, betyder bare, at planerne  nu står stærkere. 

Martin Damm (V) fortæller, at der er mange, der har arbejdet for en motorvej til Kalundborg i mange år, men nu kan borgmesteren næsten dufte asfalten:

- Nu står vi nærmest forrest til indgangen til de infrastrukturprojekter, der skal investeres i. Vi kan faktisk ikke få en bedre plads i køen. Så er vi bare afhængige af, at der bliver lukket op. siger Kalundborg-borgmesteren til TV ØST.


Nyhedsoverblik