Crowdfunding: "Det kunne jeg ikke tænke mig"

Går man på gaden og spørger folk, om de vil støtte producenter via crowdfunding, er det ikke et helt så positivt svar, man får.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Det, at vi bygger bro mellem medlemmer på den ene side og fødevareproducenterne på den anden gør, at der er endnu flere, der er sammen om at skaffe bedre mad. 

Sådan lyder det fra Charlotte Skovgaard, der er projektdirektør ved Coop og direktør i Coop Bank, til hvorfor, de har etableret projektet Coop Crowdfunding. 

- Så det er "sammen om bedre mad", der er Coops helt overordnet vision i det, siger Charlotte Skovgaard, der er projektdirektør. 

Det er en principsag

quote Jeg skal passe på min pension. Så det kunne jeg ikke tænke mig

Käthe Valhøj fra Præstø

Går man på gaden og spørger folk, om de vil støtte på den måde, så skal de måske lige vænne sig til tanken. 

Spørger man blandt andre Lise Kirkegaard fra Vordingborg, om hun kunne forestille sig at låne producenter penge, så er svaret meget klart. 

- Nej. Det er bare et princip, jeg har, siger Lise Kirkegaard fra Vordingborg.

Det samme lyder fra Käthe Valhøj fra Præstø.

- Nej, det tror jeg ikke, jeg kunne. Jeg skal passe på min pension. Så det kunne jeg ikke tænke mig. Så vil jeg hellere støtte, som man gør med Kræftens Bekæmpelse eller til børn. 

Men Heidi Noer fra Kalvehave er ikke nær så afvisende. 

- Jo, det kunne jeg da godt finde på. Ligesom jeg kan lide de hjemmelavede øl fra de små bryggerier, så det kunne jeg da godt finde på, siger Heidi Noer.


Nyhedsoverblik