Claus ”Moffe” Nielsen om fængselsdom: Det er skidegodt

Claus ”Moffe” Nielsen og hans fíre medtiltalte er i dag blevet dømt for ulovligt salg af cannabis. Hovedpersonen selv er lettet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Det er fint, det er skidegodt.

Sådan siger Claus ”Moffe” Nielsen om den dom, han netop er blevet idømt. Den lyder på et halvt års ubetinget fængsel og et års betinget for ulovligt salg af cannabis. 

Han er den eneste af de fem dømte, der har fået en ubetinget fængselsstraf.

- Jeg er glad for, at min kone ikke skal i fængsel, og at mine børn ikke skal undvære deres mor, så jeg er rørt, siger Claus ”Moffe” Nielsen med tårer i øjnene. 

Claus Moffe Nielsen
Læs også
Claus "Moffe" Nielsen bliver kendt skyldig i ulovligt salg af cannabis
Claus Moffe Nielsen
Læs også
Claus "Moffe" Nielsen bliver kendt skyldig i ulovligt salg af cannabis

- De andre skal videre

Claus ”Moffe” Nielsen og hans forsvarer havde håbet på en frifindelse, men har alligevel valgt ikke at anke dommen, hvor han er blevet dømt efter straffelovens §191, som også kaldes narkoparagraffen.

- Jeg er ikke tilfreds med, at jeg bliver dømt efter §191, men sådan er det. Dommen er okay. Vi kunne sagtens tage den til Højesteret, men det er jeg ikke interesseret i. Der er ikke nogen af de andre, der skal i fængsel, og nu skal de videre i deres liv. Derfor anker jeg ikke dommen. Hvis de kan komme videre, mod at jeg skal sidde de her seks måneder, så gør det ikke mig noget, jeg kan sagtens komme videre, siger han udenfor Retten i Holbæk.

Kan afsone med fodlænke

Også Claus ”Moffe” Nielsens forsvarer er glad for sagens udfald.

- De seks måneders ubetingede fængsel kan han søge om at afsone med fodlænke, så han ikke skal i fængsel. Det var succeskriteriet for os, og det opnåede vi, så vi har modtaget dommen, siger forsvarer, Erbil Kaya.

Om anklageren vælger at anke dommen ligger endnu ikke fast. 


Nyhedsoverblik