Cheftræner i NFH: Jeg synes, at vi har gode muligheder

Nykøbing Falster Håndboldklub trak en ønskemodstander ved tirsdagens lodtrækning til 3. runde i EHF-cuppen. Modstanderen bliver Indeco Conversano.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tirsdag var der i Wien lodtrækning til 3. runde i EHF-cuppen. Her var heldet med Nykøbing Falster Håndboldklub, som skal spille mod Indeco Conversano fra Italien.

- Jeg synes, at vi har gode muligheder. Det var faktisk efter Szczecin-kampen det hold, jeg pegede på, som jeg helst ville møde - ikke kun af sportslige årsager, men også for at komme ud og møde noget andet. Men jeg synes, at vi har gode muligheder for at gå videre, siger Niels Agesen, cheftræner i NFH.

Vinderen af 3. runde går videre til gruppespillet, som er NFH's europæiske målsætning.

Skal vinde på godt kollektiv

Niels Agesen har ikke indgående kendskab til det italienske hold endnu, men han har en god idé om, hvordan NFH skal vinde over Indeco Conversano fra et land, som ikke har de store håndboldtraditioner.

- Vi skal slå dem på de forcer, som ligger typisk for os i Skandinavien med et godt kollektiv, hvor der er sammenhæng i tingene og så med de spidskompetencer, vi ellers har på fysik, bevægelighed, styrke og teknik. Så det er hele pakken, siger Niels Agesen.

Første kamp spilles i Italien i weekenden 12-13. november, mens returopgøret spilles i Nykøbing Falster ugen efter.  


Nyhedsoverblik