Carinas nye bil udbrændte på mystisk vis: Det hele er så mærkeligt

Tirsdag aften stod Carina Damkjærs nye bil i flammer. Det var også ved at gå galt for veninden. Branden var formentlig påsat, men ingen kender motivet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Efter en hyggelig aften i godt selskab får Carina Damkjær fra Sorø sig en slem forskrækkelse, da hun møder synet af brand- og politibiler ude på parkeringspladsen. De er i gang med slukke de flammer, som står ud fra hendes nye postkasserøde bil.

- Min veninde ringer på min dørtelefon, to minutter efter hun er gået. ”Du må hellere komme ned”, siger hun. Og her tænker jeg: "Hvad det mon kan være?", siger Carina Damkjær til TV ØST.

quote Det hele er så mærkeligt. Tænk, at nogen vil ødelægge noget for at ødelægge det

Carina Damkjær, offer for bilbrand

Branden bliver opdaget af en dirigent, som øver med sit kor på Frederiksberg Skole, som ligger tæt på parkeringspladsen. Takket være dirigenten bliver branden slukket hurtigt. Hændelsen anmeldes på stedet, og sagen ligger nu hos politiet i Slagelse.

- Den foreløbige undersøgelse viser, at branden højst sandsynligt er påsat, siger Flemming Jensen, politikommissær i Slagelse til TV ØST.  

Nabobil overhældt af benzin

Ved siden af Carina Damkjærs bil holder venindens bil. Den har fået en sten gennem ruden, men veninden vælger alligevel at køre hjem.

Hun finder dog hurtigt ud af, at bilen er overhældt af benzin og bliver derefter klar over, at den muligvis skulle have haft samme tur som Carina Damkjærs. Veninden bliver kort efter hentet af den nærmeste familie.

quote Jeg blev spurgt af politiet, om jeg havde nogle uvenner, der kunne finde på det her. Det har jeg ikke

Carina Damkjær, offer for bilbrand

Det hele er meget uforståeligt for Carina Damkjær, og hun har tænkt situationen igennem flere gange.

- Jeg blev spurgt af politiet, om jeg havde nogle uvenner, der kunne finde på det her. Det svarede jeg nej til. Det har jeg ikke, lyder det fra Carina Damkjær.

- Det hele er så mærkeligt. Tænk, at nogen vil ødelægge noget for at ødelægge det. Det forstår jeg ikke, fortsætter hun.

Har lånt en bil

Planen har i lang tid været, at Carina Damkjær skal tilbage til København og bo. Hun har endda købt en parkeringsplads i en parkeringskælder, i den ejendom hun skal bo i. Den var tiltænkt den røde folkevogn.

Flytningen er meget snart. Derfor er det irriterende at stå uden en bil, fortæller Carina Damkjær. Indtil hun får udbetalt en erstatning fra sin forsikring, får hun hjælp fra sine venner.  

- Jeg lavede et opslag om hændelsen på Sorø-siden (på Facebook, red.), men også på min egen Facebookvæg. Her er der mange, som har henvendt sig for at hjælpe mig, og jeg har nu fået lov til at låne en bil, siger Carina Damkjær.

Hvor lånebilen skal holde, indtil Carina Damkjær flytter, ved hun ikke helt, men den kommer ikke til at holde samme sted, som den lille røde bil.  


Nyhedsoverblik