Campuscafé i Vordingborg udskydes

I Vordingborg vil man lave stationsbygningen om til en campuscafé, men en undersøgelse af støj og forurening sætter foreløbig en stopper for projektet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I Vordingborg vil man opstarte en campuscafé, som skal understøtte Vordingborgs fokus på uddannelse, skriver Sjællandske.

Projektet skal forvandle stationsbygningen til en café fyldt med ungdomsliv. Det forventes at koste 3,7 millioner kroner at udvikle bygningen.

Dog er der et par ting, der skal undersøges, før bygningen kan tages i brug til formålet. Det gælder blandt andet forurening fra togene, da man skal kunne opholde sig i bygningen uden at blive syg, og støjgener, da bygningen delvist skal indrettes til øvelokaler.  

- Vi kan lige så godt sikre den fredelige sameksistens fra starten. Derfor skal man kunne spille norsk dødsmetal for fuld blæs i kælderen, uden at det generer bygningens øvrige brugere. Folk skal have lov til at have deres kreative frihed - ellers er det lige meget med et øvelokale, siger Thorbjørn Kolbo, udvalgsformand i Udvalg for Kultur, Idræt og Fritid i Vordingborg Kommune, til Sjællandske.

 


Nyhedsoverblik