Butiksejer efter rambuktyverier: - Det er anstrengende

Ejeren af Outdoorcentret i Asnæs har valgt at lukke butikken efter to rambuktyverier. Første gang var i december sidste år. Det seneste var i februar.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Ole Bech er ejer til Outdoorcentret i Asnæs. 

Efter to rambuktyverier har han valgt at lukke butikken. Det første tyveri skete primo december sidste år, fortæller Ole Bech til TV ØST. 

Her skete der stort set det samme, som ved det seneste tyveri. Det skete den 20. februar, hvor en sort Golf med engelsk nummerplade smadrede gennem facaden på butikken.

- Det er anstrengende, fortæller Ole Bech til TV ØST.

- Det koster utrolig mange penge. Og det tager en måned at for ordnet butikken igen med nye ruder og hvad der ellers er ødelagt. Så det giver store driftsomkostninger. 

De kommer ind uanset hvad

quote De kommer ind uanset hvad. Det har vi jo set med det seneste indbrud

Ole Bech, ejer af Outdoorcentret Asnæs

Han fortæller, at lukningen af butikken er en kombination af rambuktyverierne og en øget internethandel, som har taget et stort indhug i handlen. 

Til spørgsmålet om han vil starte en ny butik op igen, er Ole Bech ikke afvisende. Men hvordan butikken skal etableres, ved Ole Bech ikke. 

- Det er jo ligemeget, hvor meget overvågning og tyverisikring, man sætter op. De kommer ind uanset hvad. Det har vi jo set med det seneste indbrud. 


Nyhedsoverblik