To butikker fik knust facaden: Nu er to mænd anholdt

Politiet har anholdt to mænd efter to rambuktyverier natten til mandag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

To mænd er nu anholdt og sigtet for to forskellige rambuktyverier natten til mandag.

Der er tale om rambuktyverier i Hørve og Holbæk, hvor det gik ud over en tankstation og en købmand.

- De to tyverier er sket ved, at en bil er kørt gennem frontpartiet til butikkerne på helt den samme måde og er sket inden for kort tid, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Kørte gennem frontparti

Det første indbrud fandt sted i Hørve klokken 03.48, hvor en bil kørte gennem frontpartiet på Spar Hørve. Det udløste straks tågekanonerne i butikken, og det kan være grunden til, at tyvene kun slap af sted med en håndfuld skrabelodder.

Det andet indbrud blev anmeldt klokken 04.12, hvor en bil var kørt gennem frontpartiet til en Cirkel K-tankstation i Holbæk. Her er der ikke meldinger om stjålne genstande.

- Det er en ret usædvanlig fremgangsmåde. Her til morgen har vi fået melding om en efterladt bil i Odsherred med knust front, som vi nu undersøger nærmere, siger Martin Bjerregaard.

I begge tilfælde er der tale om store ødelæggelser af forretningernes glaspartier.

To mænd sigtet

Politiet har nu anholdt to mænd - en 22-årig mand fra Hørve og en 18-årig mand fra Aalborg.

De blev begge anholdt ikke langt fra den fundne bil. De er begge blevet sigtet for de to indbrud, og mandag skal de afhøres. Det oplyser politiet i sin døgnrapport.

Politiet oplyser, at de begge var efterlyst af blandt andet Københavns Politi til sigtelse og afhøring i sager om biltyveri og en tyverisag.

- Hvad der videre sker med de to anholdte, vil politiet og anklagemyndigheden tage stilling til, når de er afhørt til sagerne, og der er et overblik over sagerne hos Københavns Politi, skriver politiet.

Opdatering
Clock18. feb 2019, kl. 13:19
Artiklen er opdateret med, at to mænd er anholdt og sigtet i sagen.

 


Nyhedsoverblik