Brugs ramt af rotter for tredje gang: Det er ikke til at forstå

Det er nu tredje gang på blot tre måneder, at Dagli' Brugsen i Rødvig er plaget af rotter. Jeg har det så dårligt, lyder det fra brugsuddeleren.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Onsdag morgen var den gal igen.

For det er hverken første eller andet gang, at Dagli’ Brugsen i Rødvig er plaget af rotter. Det er nu tredje gang, at brugsen må lukke på grund af det firbenede skadedyr. 

Brugsuddeler, Peter Thomsen, opdagede nemlig i onsdags, at der var spist noget af et brød på øverste hylde. Det undrede han sig over, og tilkaldte derfor straks et skadedyrsfirma. 

Det viste sig, at rotten denne gang var kommet ind via loftet af et hul ved en radiator. 

quote Det er ikke til at forstå, efter alt det vi har gjort

Peter Thomsen, brugsuddeler

- Der er sat fælder op og rotten er derinde nu, og vi har tilkaldt en rottehund. Butikken er lukket, vi har brækket en væg ned og fået sat en ny væg op og repareret hullet – her var fyldt med håndværkere hele dagen i går, siger Peter Thomsen til TV ØST.

Det er ikke til at forstå

Og det er da også en tydeligt berørt brugsuddeler, TV ØST får i røret. For det er tredje gang på tre måneder, at brugsen i Rødvig må lukke på grund af rotter.

- Det er meget ubelejligt, for det er lige op til en ferie, hvor der er sommerhusgæster her i byen. Det er ikke til at forstå, efter alt det vi har gjort. Det koster kassen det her, men der må ikke ske noget ved vores kunder, så vi tager igen chancer og alt skal gøres rent, siger Peter Thomsen.

- Jeg tager det i stiv arm, men jeg har det så dårligt, når jeg ser kunderne køre ind på p-pladsen – og så kører de igen, når de ser vores skilt. 

 
 
rotter i brugs
Læs også
Brugs ramt af rotteplage: Jeg er utrolig ked af, at det skal ske igen
rotter i brugs
Læs også
Brugs ramt af rotteplage: Jeg er utrolig ked af, at det skal ske igen

Nyhedsoverblik