Brugere må vente: Tvist forsinker genåbning af svømmehal

Tvisten om, hvem der skal betale for utæthederne i Vig Svømmehal fortsætter. Derfor må brugerne af svømmehallen vente, før der igen kommer vand i bassinet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der skal ikke fyldes vand i Vig Svømmehal igen lige med det første.

Det har politikerne i kultur- og folkeoplysningsudvalget i Odsherred kommune besluttet, da det stadig ikke er lykkedes at nå til enighed om, hvem der skal betale for at lappe utæthederne i bassinet. Politikerne frygter derfor, at de kommer til at begå en dyr fejl, ved at fylde bassinet, før alle tvister omkring svømmehallen er udredt.

Det skriver Nordvestnyt.

Vig Svømmehal lukkede den 1. september efter at have været åben i knap tre uger efter en renovering.

Bassinet var simpelthen utæt, og siden har kommunen og hovedentreprenøren forsøgt at blive enige om, hvem der har ansvaret for utæthederne.

Har været meget igennem

For borgerne i Vig er det efterhånden blevet hverdag, at der ikke er en åben svømmehal i byen.

En brand i hallen i august 2012 hærgede stedet i sådan en grad, at bygningen helt nedbrændte. Branden opstod i en defekt strømførende ledning.

Hallen skulle herefter igennem en længerevarende genopbygning, og efter planen skulle hallen have stået klar til indvielse i slutningen af juni sidste år. Men det fik endnu en brand sat en stopper for.

I maj blev den nye hal nemlig ramt af en påsat brand, hvilket udsatte åbningen, som endelig blev gennemført 12. august. 

Rettelse
Af en tidligere udgave af denne artikel fremgik det, at man stadig kæmper for at finde utæthederne i svømmehallen. Det er ikke tilfældet. de er fundet. Den forsinkede genåbning af svømmehallen skyldes i stedet, at der stadig er en uløst tvist med entreprenøren om, hve,m der skal betale for lapningen. Vi beklager fejlen.

 


Nyhedsoverblik