Brødre fra Gislinge vinder stor milliongevinst: - Jeg har lidt ondt i hovedet i dag

Foto: TV ØST

Et brødrepar fra Holbæk Kommune vandt i weekenden en gevinst, der kan mærkes.

Lykkens gudinde tilsmilede i weekenden to brødre fra Gislinge i Holbæk Kommune, da ugens Lottotal blev trukket.

I weekendens Lottotrækning blev en gevinstpulje på 35 millioner fordelt på tre forskellige vindere, hvor brødreparret, der er i 50'erne fik en gevinst på over 11.6 millioner skattefri kroner, som de deler, da de har spillet kuponen sammen.

- Der kom da en god flaske rom på bordet, og venner og familie kom forbi og fejrede det med os. Så jeg har lidt ondt i hovedet i dag, fortæller den ene af de glade vindere til Danske Spil.

Det hele er så nyt. Nu skal vi først lige ned i banken og få det hele på plads

 

Brødrene har ifølge Danske Spil spillet Lotto sammen i efterhånden 12 år.

Gemte vinderkuponen mellem håndklæder

Det var først søndag formiddag, at den bror, der havde købt kuponen bemærkede, at den hang på opslagstavlen, så han spurgte sin kone, om hun havde tjekket den. Det havde hun ikke, så han tog hen i Brugsen i Gislinge for at se, om der skulle være en gevinst på.

- Da de kørte kuponen igennem, sagde brugsuddeleren, at der var en gevinst på over 9999,-. Og et par minutter før havde Danske Spil ringet derud og sagt, at der var en stor vinder i netop den kiosk. Så der tænkte jeg, at det ikke kunne være helt galt, siger han til Danske Spil.

Han var dog stadig ikke helt sikker. Derfor mødtes han med sin bror for at finde ud af, om de var de heldige vindere.

- Vi ringede til Danske Spil, og fik endelig udløst spændingen. Da vi oplyste kontrolcifrene i telefonen, sagde den flinke mand i Danske Spils kundecenter, at vi godt kunne åbne en flaske champagne. Det blev så en flaske god rom i stedet for, siger han og fortsætter:

Vi gider ikke bare sidde og trille tommelfingre

 

- Men vi holdt os da lidt i skindet. Der var jo en af os, der skulle holde sig vågen og holde øje med kuponen. Men det blev da til en god fest.

Da broderen, der havde købt kuponen, kom hjem, gemte han vinderkuponen mellem nogle håndklæder, hvor den har ligget lige siden.

Konerne skal have nye klude

På trods af den store gevinst er der ikke stor sandsynlighed for, at brødrene siger deres job op og bare nyder deres nye millionærstatus.

- Vi skal jo have tiden til at gå. Vi gider ikke bare sidde og trille tommelfingre. Og vi er jo glade og stolte af det, vi har bygget op. Men vi har talt om, at dette jo giver mulighed for, at vi kan drosle lidt ned og måske ikke arbejde helt så meget. 

Læs også Har du vundet? Lottokupon fra Gislinge giver tocifret millionbeløb

Brødrene har også talt om, at de skal på en større rejse og gå på jagt, som er en af deres fælles interesser. Og så får konerne også lov til at gå ud og købe nogle nye klude.

Udover det er ikke de store planer for pengene.

- Det hele er så nyt. Nu skal vi først lige ned i banken og få det hele på plads. Tror først man mentalt begynder at bruge pengene, når de står på kontoen.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App