Brandregler aflyser ø-festival i Holbæk

Orø Midsommerdage Festival er aflyst i år. Foto: Susanne Petersen

I år er Orø Midsommerdage Festival aflyst. Beredskabet i Holbæk har nemlig forbudt arrangementer i stakladen på Hestebedgård.

25 kunstnere er på plakaten, men nu må Orø Midsommerdage Festival se sig om efter ny løsning.

Festivalen er for femte gang sendt ud til brandberedskabet i Holbæk, men denne gang er der kommet et forbud mod at bruge stakladen på Hestebedgård. Det skriver Nordvestnyt. 

- Det kom som et chok, vi har ikke haft problemer de fire foregående år. Det undrer, at der ikke er reageret før. Det er sjusk og dårligt embedsmandsværk og har været en underlig oplevelse. I stedet for at hjælpe os og give råd har vi oplevet firkantede embedsmænd, der ikke ville lytte til os, siger Simon Bordal Hansen, medarrangør af Orø Midsommerdage Festival, til Nordvestnyt. 

- Det er en rigtig ærgerlig situation, at kommunen først i år er blevet opmærksom på aktiviteterne i stakladen, siger Morten Marcher, leder af Holbæk Kommuners Byg, Vej og Trafik. 

Stakladen kan måske blive godkendt til koncerter igen, men det vil kræve nogle nye tiltag. Indtil da arbejder festivalarrangørerne på at finde en ny placering. 

Læs også En weekend med musik, fortællinger og ø-yoga

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App