Brandalarmen gik midt i brandmands bryllup

Mie og Michael Tedaldi Lohse blev mødt af et espalier af brandfolk, da de kom ud af Sct. Bendts Kirke som rette ægtefolk. Foto: Henrik Larsen

Det var nærmest helt symbolsk, da brandalarmen gik under beredskabs- inspektør Michael Lohses bryllup lørdag i Sct. Bendts Kirke.

Store dele af Midt- og Sydsjællands Brand og Redning i Ringsted var lørdag samlet til bryllup ved Sct. Bendts Kirke, hvor beredskabsinspektør Michael Lohse skulle giftes med Mie Tedaldi Andersen.

Kollegaerne fra Brand og Redning gjorde klar til at danne et espalier foran kirken, der skulle tage imod det nygifte par, når de kom ud af kirken.

Brandbilerne drønede afsted

Men pludselig gik alarmen, og otte af brandmændene forlod espalieret og kastede sig ind i brandbilerne og drønede afsted.

Brandbilerne var udsmykket med flag, da de drønede afsted på udrykning. Foto: Henrik Larsen

Det viste sig at være falsk alarm, og vagtholdet kunne derfor returnere til kirken.

Der var kun fem brandmænd tilbage foran krike, og det ville have været en noget tynd espalier. Heldigvis nåede de otte andre brandmænd tilbage i tide. Foto: Henrik Larsen

De nåede akkurat at gribe strålerørene og stille op i espalier, inden dørene til kirken gik op, og det nygifte par trådte ud.

Parret, der havde hørt alarmen gå, var tydeligt overraskede over at se, at brandmændene var nået tilbage til kirken i tide.

- Det var godt, det var en kollega, der havde vagten, lød det fra den nygifte beredskabsinspektør, uden for kirken.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App