Brand i slikbutik muligvis påsat: Benzin var hældt ud flere steder

Slikbutikken på Hjultorv 3 var ikke til at genkende efter branden sidste år. Foto: Per Rasmussen

Kriminaltekniske undersøgelser viser, at benzin var hældt ud flere steder i slikbutikken Candy Palace i Næstved, som brændte ned i oktober sidste år.

Slikbutikken Candy Palace lyste gaderne op i Næstveds bymidte, da den pludselig stod i lys lue natten til den 24. oktober 2017.

Nu viser efterforskningen, at årsagen var optændt motorbenzin, som blev hældt ud flere steder i butikken, der lå på Hjultorv 3 i Næstved.

Allerede dér arbejdede politiet ud fra den teori, at branden den var påsat. 

Læs også Slikbutik nedbrænder i Næstved

Indikator på påsat brand

Siden da har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi arbejdet på at opklare motiverne og finde gerningsmanden bag branden.

- At der findes spor efter motorbenzin flere steder i slikbutikken indikerer, at gerningspersonen har været inde i butikken, og at branden er påsat, siger Stine Stenbæk, som er sektionsleder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis lokale efterforskningsafdeling i Næstved.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har dog på nuværende tidspunkt stadig ikke noget motiv, og der er heller ikke rettet mistanke mod specifikke personer.

Politiet vil i den videre efterforskning gennemgå optagelser fra overvågningskameraer, som hænger i nærheden af gerningsstedet.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App