Brand i kolonihavehus i Sorø for anden gang på to uger

Politiet vil hverken be- eller afkræfte, om der er en sammenhæng mellem de to episoder. Nu vil haveforeningen indkalde til møde, fordi de er utrygge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Beboerne i Sorø Haveforening er utrygge.

For næsten to uger siden blev to kolonihavehuse i haveforeningen påsat med kort tids mellemrum, og søndag aften udbrød der så brand i et af de samme kolonihavehuse.

TV ØST har været i kontakt med medlemmer af bestyrelsen i Sorø Haveforening, der fortæller, at man på baggrund af brandene vil indkalde medlemmerne til et ekstraordinært møde. Her skal man finde ud af, hvordan man løser problemet med de påsatte brande.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterforsker fortsat søndagens episode, og kan hverken be- eller afkræfte, om der er en sammenhæng i mellem de forskellige episoder.

- Jeg kan oplyse, at der har været tre brandsager inden for det samme område på relativt kort tid, siger Jens Jedig Christiansen fra lokalpolitiet i Slagelse til TV ØST. 

Samme ejer - samme hus 

De to første brande fandt sted fredag 31. marts. Da brandvæsenet havde slukket branden i det første kolonihavehus og var kørt fra stedet, kom endnu en anmeldelse om den anden brand i haveforeningen.

De to kolonihavehuse har samme ejer, og politiet anser brandene som påsatte.

Dengang var der tale om ild ved henholdsvis en dør og ild i en bunke brædder.

Den tredje brand i søndags, som altså brød ud i ét af de samme huse, skete cirka klokken 20.

- Kolonihavehuset blev noget brandskadet, som man kan se på billederne, siger Jens Jedig Christiansen fra lokalpolitiet i Slagelse.

Brand i Søhaverne kolnihavehuse
Læs også
Brand ved to kolonihavehuse i Sorø
Brand i Søhaverne kolnihavehuse
Læs også
Brand ved to kolonihavehuse i Sorø

 

 


Nyhedsoverblik