Borgmester og politi i dialog: Skal skabe tryghed i Korsør

Korsoranerne er utrygge ved at færdes i byen efter drabet på Emilie Meng.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det skal være trygt og sikkert at færdes i Korsør by.

For siden den 17-årige Emilie Mengs forsvinden har jævnaldrene, forældre og generelt hele byen vist stor utryghed i byen.

Derfor er Slagelses borgmester, Stén Knuth (V), gået i tæt dialog med politiet.

- Vi har til stadighed en dialog med politiet og restaurationsejerne om, hvad vi mere kan gøre for at bringe mere sikkerhed og tryghed. Det er en dialog, der foregår hele tiden. Og det er klart, at ovenpå sådan en oplevelse, så rykker vi sammen og prøver at finde ud af, hvad vi mere kan gøre, siger borgmesteren.

Sammenhold i byen

Netop sammenhold er en ting, som korsoranerne har sat stort fokus på, siden Emilie Meng forsvandt efter en bytur natten til den 10. juli.

quote Det er klart, at ovenpå sådan en oplevelse, så rykker vi sammen og prøver at finde ud af, hvad vi mere kan gøre

Stén Knuth (V), borgmester i Slagelse Kommune

Det er tidligere blevet bevist ved de med mange frivillige eftersøgninger, der har været af den unge pige, og ikke mindst er det blevet bevist efter fundet af Emilie Mengs lig juleaftensdag. Flere har nemlig lagt blomster og tændt lys ved Korsør Station for at mindes hende, ligesom masser mennesker var mødt op samme sted for at holde et minuts stilhed for Emilie Meng sammen med borgmesteren.

- Det er meget overvældende, at der er dukket så mange op. Jeg ved, der også bliver arbejdet på at skabe en mindegudstjeneste den 29. december. Der er jeg sikker på, at der vil dukke rigtig mange borgere op, for det berør os rigtig meget, siger Stén Knuth.

Emilie Meng forsvandt tidligt om morgenen 10. juli efter en bytur i Slagelse med nogle veninder.

 


Nyhedsoverblik