Borgmester kalder alle partier til møde efter uenigheder

Slagelses borgmester John Dyrby Paulsen (S) kalder alle partier ind fra frikvarter efter den seneste tids uenigheder i byrådet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Alle partier i Slagelse Kommune er kaldt ind til et møde om samarbejdsaftalen, som alle blev enige om tilbage i december sidste år.

Det er den seneste tids uenigheder, der får borgmester John Dyrby Paulsen (S) til at ringe alle ind.

Det skriver Sjællandske.

Tidligere borgmester Stén Knuth (V) skriver på sin Facebook-side:

- Tirsdag skal vi snakke om samarbejdet, fordi borgmesteren ikke bare kan få sin vilje og gøre som det passer ham. I Danmark har vi både demokrati og en lovgivning der skal overholdes. Der er indkaldt til stormøde tirsdag, lyder det. 

Sag om nepotisme

John Dyrby Paulsen
Læs også
Slagelseborgmester anklages for nepotisme
John Dyrby Paulsen
Læs også
Slagelseborgmester anklages for nepotisme

Uenighederne handler blandt andet om en grund, som tidligere LA-byrådsmedlem Troels Christensen ønsker at købe.

Et grønt areal, der ligger med udsigt over Korsør Nor. Og et areal, som Troels Christensen gerne ville købe tilbage i 2016. Men dengang stemte et flertal i byrådet imod, fordi de først ville se, hvad den nye planlov kunne give af muligheder.

Men på det første byrådsmøde med det nye byråd fandt sagen igen vej til dagsordenen, og denne gang blev det vedtaget, at grunden kan sælges. Det skete med stemmerne 16-15.

- Det er meget belejligt, det kommer på lige nu. Det skriger til himlen, at nogle skulle tilgodeses, lød det fra Henrik Brodersen (DF), medlem af byrådet i Slagelse.


Nyhedsoverblik