Borger henvendte sig til politiet - uidentificeret flyvende objekt i luften over beboelsesområde

En bekymret borger ringede natten til torsdag til Midt- og Vestsjællands Politi efter at have set noget mystisk, der fløj rundt på nattehimlen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Klokken 00.38 natten til torsdag fik politiet en henvendelse fra en borger på Strandbakken i Kalundborg. Borgeren kunne se og høre et flyvende objekt på nattehimlen over beboelsesområdet, men kunne ikke identificere, hvad der var tale om.

Politiet kørte til området og kunne efter flere forsøg omkring klokken 01.50 se noget, der fløj rundt i luften og udsendte et grønt markeringslys.

Politiet formodede, at der var tale om en drone og søgte videre i området, indtil de fandt en dronefører fra et firma, som var i gang med at undersøge fjernvarmerør fra luften.

Der var således tale om et legalt forhold, der ikke skulle vække bekymring hos borgere, der har set dronen nattehimlen, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse. 

Næstved Varmeværk
Læs også
Derfor fløj der droner over Ringsted i nat
Næstved Varmeværk
Læs også
Derfor fløj der droner over Ringsted i nat

Det er ikke første gang Midt- og Vestsjællands Politi får en henvendelse fra en borger, der undrer sig over flyvende droner om natten, fortæller Martin Bjerregaard, der er kommunikationsansvarlig i Midt- og Vestsjællands Politi.

Han forklarer, at politiet efterforsker anmeldelserne, hvis de ikke på forhånd er bekendt med, at der vil blive fløjet med drone i området.

- Der kan jo være tale om noget andet, et modelfly eller noget, siger han og forklarer, at flyvning med drone i beboelsesområder kun er lovlige, hvis man har fået tilladelse til det.

dronebillede.jpg
Læs også
Drone flyver over Næstved den næste måned
dronebillede.jpg
Læs også
Drone flyver over Næstved den næste måned

Nyhedsoverblik