BonBon-Lands nisser sælges på auktion i dag

Hvis man drømmer om de mekaniske nisser fra Santa World i BonBon-Land, kan man gøre sig et kup på Lauritz.com, hvor hele udstillingen er sat til salg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Kælkende, skøjtende, spisende, skiløbende, grødkogende og bagende nisser. Der er lidt for enhver smag, hvis man er til mekaniske nisser.

Du har måske allerede tidligere set nisserne og de eventyrlige, snehvide juleudstillinger i BonBon-Land, men i dag er der mulighed for at købe hele molevitten på auktion hos Lauritz.com.

- BonBon-Land vil gerne skille sig af med det. Det er spændende for os, for det er sjældent, vi får sådan en type opgave, hvor vi sælger så stor en samling, siger Per Helmer Nielsen, partner og filialchef hos Lauritz.com Næstved.

Den mekanisk fantasi-udstilling, Fantasy World flyttede til BonBon-Land i Holme-Olstrup i 2006, og siden da har samlingen fungeret som en attraktion indtil sidste år.

Særligt med nisserne er, at de er danskproduceret og unikke håndlavede nisser. Dukkerne er oprindeligt fremstillet i 1990 af H.J. Figurer A/S til Fantasy World i Ringsted.

Vurderet til over en halv million

Hos Lauritz.com har man vurderet hele samlingen af nisser, julelandskaber, tableauer og lignende fra Fantasy World til lidt over en halv million på auktionen.

- Vores fordel er, at vi kan dele det op i private, foreninger, virksomheder og butikker, siger Per Helmer Nielsen.

Desuden kan de enkelte nisser og universer monteres enkeltvis eller i større eller mindre udstillinger. På den måde har man mulighed for selv at skræddersy sin helt egen juleudstilling.

Alle varer er blevet beskrevet og fotograferet og lagt på Lauritz.com. Men for de købere, der ønsker at se varerne fysisk, inden de byder, har mulighed for at se dem i Santa World i BonBon-Land i dag. Det er samme sted, som auktionen finder sted og også her, hvor tingene skal afhentes.


Nyhedsoverblik