BonBon-Land har haft 35.000 færre besøgende

BonBon-Land har haft en nedgang på næsten 10 procent i forhold til sidste år. En af årsagerne er vejret, mener direktøren.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I år har BonBon-Land haft godt 350.000 besøgende. Det er 35.000 færre end sidste år. Og ifølge Bonbon-Lands nye direktør har vejret haft en stor betydning.

- Nu har det regnet lidt ekstra her i området, og det, tror vi, er forklaringen, siger direktør Mattis Willms.

BonBon-Land har 40 forskellige forlystelser, men der er ikke kommet nogle nye til i år. Det mener direktøren dog ikke er grunden til faldet i besøgstallet.

- Vi havde heller ikke nogle nye forlystelser sidste år, så det er ikke den direkte årsag - men vi ser, at de gange, vi har nye forlystelser, så kommer der automatisk nogle ekstra gæster, siger Mattis Willms.

Ingen bekymring

I går fortalte Knuthenborg Safaripark til TV ØST, at de har haft det bedste besøgstal i otte år. Og den nærmeste større konkurrent, Sommerland Sjælland, kunne for en måned siden også melde om rekord stort besøgstal.

Alligevel mener direktøren i BonBon-Land, at nedgangen her alene skal findes i sommervejret. Og der er ingen grund til bekymring.

- Så længe vi kan give vejret skylden, så ser vi bare fremad - men det er klart, at hvis det bliver rigtig godt vejr næste år, og der ikke kommer mange gæster, så ville vi blive bekymrede, siger Mattis Willms.

BonBon-Land forventer, at have en ny forlystelse klar inden for de næste par år, men direktøren vil ikke løfte sløret for, hvilken forlystelse, der er tale om.

BonBon-Land har åbent i efterårsferien og lørdag d. 29. oktober, inden de lukker ned for vinteren.


Nyhedsoverblik