Bogøs mænd er et hit – nøgenkalendere udsolgt på tre timer

De helt almindelige mænd fra Bogø kan nu donere 10.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse efter salget af mandekalenderen i fredags.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

På tre timer blev 100 kalendere langet over disken i Dagli’Brugsen på Bogø i fredags.

Her var der nemlig release-party på en ganske særlig kalender. Mandekalenderen. Hver måned i kalenderen er prydet med en af Bogøs almindelige mænd. Mændene selv sagde, at det er kalenderen, du ikke kan leve uden – og det gav borgerne på Bogø dem ret i.

- Folk stod i kø fra klokken fem minutter i fire. Det var ret sjovt, siger Jesper Heien, der er Mr. Januar i mandekalenderen.

Overskuddet går til et godt formål

Men formålet var ikke kun gode billeder af Bogøs mænd. For overskuddet fra salget af kalenderen går til Kræftens Bekæmpelse og særligt forskning i prostatakræft.

Læs også
Bogøs rigtige mænd – kalenderen, du ikke kan leve uden
Læs også
Bogøs rigtige mænd – kalenderen, du ikke kan leve uden

Her er det lykkes mændene at donere 10.000 kroner til organisationen.

- Vi kunne nok godt have solgt 50 flere, siger Jesper Heien.

- Så vi overvejer, om vi skal lave 100 mere, så vi kan sende 10.000 kroner videre til Kræftens Bekæmpelse igen. Men vi skal lige have spurgt vores sponsorere, for det koster lidt penge at lave kalenderen, og vi vil gerne have det udgiftsfrit for alle parter.

Artiklen fortsætter under indslaget.

Se eller gense indslaget: En gruppe friske mænd på Bogø er gået sammen om at skabe årets julegavehit. Overskuddet går til et godt formål

Kommer der en to'er?

Til spørgsmålet om, hvorvidt mændene er begyndt at tænke i nye billeder til endnu en kalender, lyder svaret:

- Nej, lige nu holder vi juleferie lige om lidt, siger Jesper Heien.

- Jeg tror ikke, vi laver en to’er. Vi synes alle samme, det har været sjovt at lave den – også for at lave lidt opmærksomhed om, at vi bare er almindelige mænd, der står sammen, og tænkte, at nu skal vi lave en kalender og samle nogle penge ind – især til forskningen af prostatakræft.

- Men det kan være der kommer en kombineret. Måske en mande-dame-kalender. Det har vi overvejet. Enten en damekalender eller måske en kombination.

Se nogle af de flotte mænd herunder:

 
 
 
 
 
 
 
 

 


Nyhedsoverblik