Blotter med bukserne nede fulgte efter 19-årig kvinde

Kvinde i Slagelse blev natten til fredag antastet af en mand med blottet lem. Politiet hører gerne fra folk, der har oplysninger i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 19-årig kvinde har meldt en indtil videre ukendt gerningsmand til politiet for blufærdighedskrænkelse på sin vej hjem fra en bytur i Slagelse natten til fredag.

Ifølge politiet fulgte manden angiveligt efter kvinden på sin tur hjem, men henvendte sig på et tidspunkt for at spørge om en lighter. Her lagde kvinden mærke til, at manden stod med sine bukser nede om anklagerne og med blottet lem.

- Kvinden afviser hans spørgsmål og fortsætter hjem ad omveje for at ryste ham af sig. Men han følger efter hende og fortsætter med bukserne nede, fortæller politikommissær Jens Jedig Christiansen fra lokalpolitiet i Slagelse.

Den unge kvinde når efterfølgende hjem og kontakter politiet.

Manden beskrives som 35-40 år, 180-185 cm høj, almindelig af bygning, han havde høje tindinger, bred næse, indsunkne øjne, små sorte skægstubbe, en tatovering omkring knoerne på sin højre hånd og så var han iført en hvid trøje med lynlås foran. Derudover bar han sorte sportsbukser med hvid stribe ned ad benet.

Politiet hører gerne fra folk, der kan have oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på 114.

 


Nyhedsoverblik