Blev inspireret af Lecia med stomi: Morten står frem på Facebook

Inspireret af en anden modig sjæl på Facebook, besluttede Morten Sniske Slotsø sig for at dele billeder af sig selv og sit kunstige ben på det sociale medie.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Morten Sniske Slotså fra Haslev så for nyligt - ligesom flere tusinde andre - Lecia Leger Larsens opslag på Facebook, hvor den 30-årige mor til to havde lagt billeder op af sin stomipose med budskabet, 'jeg er ikke flov'.

Det inspirerede 46-årige Morten Sniske Slotsø til at gøre det samme. Han har nemlig fået amputeret nederste del af sit venstre ben og har en benprotese.

- Jeg synes, det var vildt imponerende, hvad Lecia gjorde. Så tænkte jeg, at jeg også ville være med til at åbne op for noget debat, siger Morten Sniske Slotsø.

lecia-larsen-med-stomi.jpg
Læs også
Lecia viser sin stomipose frem på Facebook: Jeg er ikke flov
lecia-larsen-med-stomi.jpg
Læs også
Lecia viser sin stomipose frem på Facebook: Jeg er ikke flov

'Lige så god som alle andre'

Derfor lagde han billeder af sig selv og sit kunstige ben op i samme Facebook-gruppe som Lecia Leger Larsen, '4700 Alt er tilladt'. I opslaget skriver han blandt andet, at han 'håber flere vil være åbne for, at man faktisk er møgskøn, fuld af liv og lige så god som alle andre på trods af diverse skavanker'.

Hans budskab er blevet taget rigtig godt imod. I skrivende stund har opslaget fået mere end 500 likes og tæt på 100 kommentarer i den lukkede Facebook-gruppe.

- Jeg synes, det er fantastisk. Det blev jeg glad over. Normalt, kan folk godt være ret nedladende meget hurtigt på Facebook, men det var der ikke noget af. Så det blev jeg rigtig glad for, siger Morten Sniske Slotsø. 

 
 

Mistede ben efter fejloperation

Den 46-årige far til to mistede sit ben i 2014 efter en fejloperation i 2013. 

- Jeg står i mit livs kamp. 'Klovnen' græder da også indvendigt, for det har været det største mareridt, jeg nogensinde har oplevet, fortæller Morten Sniske Slotsø.

- Men jeg prøver at være positiv, der er ingen grund til at dvæle i det negative. 

Har fået en 'skøn' kæreste

At undgå at dvæle ved det negative er netop bevæggrunden for Morten Sniske Slotsøs opslag. Han vil minde folk om, dét, man så ofte glemmer, at 'man er god nok, som man er'.

- Hvis du hviler i dig selv, så oplever du ikke alt det negative. Jeg har for eksempel fået en skøn kæreste, som er ligeglad med, om jeg mangler et ben, og det tror jeg ikke, var sket, hvis jeg havde lukket mig inde, siger Morten Sniske Slotsø.

- Vær, som du er. Om du har et kejsersnit, en top mave eller mange år på kroppen, det er lige meget. Hvil i dig selv og lev livet. 


Nyhedsoverblik