Bilka lancerer “drive in” i Næstved: Køb ind uden at stige ud af bilen

Bilka i Næstved Storcenter åbner op for et nyt tilbud, hvor kunderne ikke behøver at gå ud af bilen, når de handler. De kalder det BilkaToGo.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Bilka i Næstved udvider med et nyt tiltag, hvor medarbejderne sørger for vareindkøb, mens kunderne venter i bilen. 

Kunderne skal nemlig bare bestille maden på internettet eller med Bilkas App og køre op til udleveringen. Bilkas medarbejdere vil så bringe poserne ud til kundernes bagagerum.  

Bilka er ikke nervøse for, at de mister kunder inde i selve varehuset. De oplever nemlig, at nye kunder kommer til, da Bilka har et større varesortiment end de andre supermarkeder i byen.

quote Vi regner med, at det bliver familier, som bor eller arbejder i nærheden af Bilka, der vil benytte sig af det nye tilbud

Karina Sørensen, projektleder i BilkaToGo

Blanding mellem færgehavn og drive through

Bilka beskriver selv konceptet som en blanding mellem en færgehavn og en drive through, som man kender det med for eksempel McDonalds.

Det nye tiltag i Næstved findes allerede i Hundige, hvor kunderne er glade for tilbuddet, og derfor vil Bilka give kunderne i Næstved samme tilbud.

- Det er et tilbud, som er målrettet de travle forældre, der hellere vil være være sammen børnene end at handle. Vi regner med, at det bliver familier, som bor eller arbejder i nærheden af Bilka, der vil benytte sig af det nye tilbud, siger Karina Sørensen, som er projektleder i BilkaToGo.

Den 19. april. lancerer Bilka tilbuddet BilkaToGo i Næstved.


Nyhedsoverblik