Bil landede på taget - føreren og en passager stak af

Natten til torsdag rullede en bil om på taget i et færdselsuheld, men både føreren og passageren stak af fra stedet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- De var ikke mere fastklemte, end at de kunne løbe fra stedet. 

Sådan siger vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Jan Nielsen, om de to mennesker, der natten til torsdag var involveret i et færdselsuheld i Slagelse. 

Alarmen gik klokken 00.40, hvor brand og redning, politi og ambulancer blev sendt til krydset Holbækvej/Østre Allé i Slagelse. Meldingen lød på færdseluheld med fastklemte, men det viste sig at være en sandhed med modifikationer.

En sort bil havde i krydset ramt både helleanlæg og lyssignaler, hvorefter den slog en koldbøtte og landede på taget. 

 
  Foto: René Lind - Lind Foto

Vidner på stedet ilede til for at hjælpe, men fører og passager fik mast sig ud af bilen og stak derefter af. Ifølge vidner blødte begge personer fra ansigtet. 

Sigtes for at stikke af

Et vidne løb efter de to, en kvinde og en mand, mod et nærliggende kolonihaveområde, hvorefter de forsvandt. 

- Vi efterforsker sagen nu, men kan jo så ikke sigte dem for spirituskørsel, siger en ærgerlig Jan Nielsen, som understreger, at politiet kun kan gisne om, at der er alkohol involveret, men at det er den mest sandsynlige grund til at stikke af fra et uheld på den måde. 

 
  Foto: René Lind - Lind Foto

Politiet brugte hunde til at søge i området og besøgte også mandens bopæl men uden held. Der vil blive aflagt endnu et besøg på adressen.

- Føreren af bilen kan forvente at blive sigtet for ikke at overholde sine forpligtelser ved et færdselsuheld, oplyser vagtchefen. 

 
  Foto: René Lind - Lind Foto

Politiet samlede tekniske spor fra køretøjet, inden brandvæsenet og forsyningsselskabet kunne rydde op og og frakoble strøm fra de blottede ledninger. Lygtepælen med lysreguleringen var landet 40-50 meter fra, hvor den oprindeligt stod, og hele krydset er nu uden regulering.

- Krydset vil ikke være velfungerende de første par timer torsdag morgen, siger Jan Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

 


Nyhedsoverblik