Bil blev beskudt i mørke - politi kalder skudoffer heldig

En 22-årig mand er blevet udskrevet, efter han søndag aften blev ramt af flere skud i Kalundborg. Han er sluppet heldigt, siger politi, der efterlyser vidner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Han har efter omstændighederne været meget, meget heldig.

Sådan lyder vurderingen fra Midt- og Vestsjællands Politis Martin Bjerregaard, efter en 22-årig mand søndag aften blev ramt af flere skud i Kalundborg og efterfølgende selv kunne gå ud af skadestuen efter endt behandling.

Skudepisoden fandt sted omkring klokken 19.20 i Klosterparkvej-kvarteret nær Rema 1000, hvor en bil blev beskudt af ukendte gerningsmænd.

Den 22-årige var passager i bilen, og blev blandt andet ramt af skud i armen.

20181210000647_img_9002.jpg
Læs også
Politi efterlyser vidner efter skud mod bil: 22-årig ramt
20181210000647_img_9002.jpg
Læs også
Politi efterlyser vidner efter skud mod bil: 22-årig ramt

- Vi kender ikke motivet til, at bilen blev beskudt. Umiddelbart tyder det dog ikke på, at andre end personerne i bilen har været i fare, siger Martin Bjerregaard til TV ØST.

I første omgang blev den skudsårede mand sat af ved skadesklinikken i Kalundborg, hvorfra der klokken 19.28 blev slået alarm til ambulance og politi. Politiet har efterfølgende fundet en bil med skudhuller i området.

Skudt i mørke

Politiet betegner skudepisoden i Kalundborg som totalt uacceptabel.

- Skuddene er faldet mod en kørende bil i mørke, hvor der i sagens natur jo er dårlige oversigtsforhold. Det er totalt uacceptabelt, at man opfører sig på denne måde – og det virker også som om, at nogen har vidst noget og måske været på udkig efter netop denne bil i området, siger Martin Bjerregaard til TV ØST.

Han oplyser, at offeret til skudepisoden ikke har fortalt meget til politiet om sagen. Derfor er politiet meget interesserede i at høre fra vidner, der måske har set eller hørt noget i området.

- Vi håber at høre fra nogen, der måske har set noget omkring Rema 1000 eller i området omkring klokken 19.20.

Har du set eller hørt noget, så kan politiet kontaktes på telefon 1-1-4.


Nyhedsoverblik