Bestyrelsesformand på Sydskolen: Vi håber, vi kan få ro på nu

Dagens dom i Kundby-sagen markerer også et punktum for Sydskolens afdeling i Fårevejle, som var mål for pigens terrorplaner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I dag satte Retten i Holbæk et punktum i sagen om den 17-årige pige, som sidste år blev anholdt for at planlægge bombeangreb mod to skoler på Sjælland.

Et af målene var Sydskolens afdeling i Fårevejle, og her håber formanden for skolebestyrelsen, Lene Terkelsen, at dommen også betyder, at skolen kan komme videre.

- Nu er dommen afsagt, og vi håber, at afdelingen her i Fårevejle kan få noget ro på, og vi kan få de gode historier ud og ikke hele tiden blive hængt op på den kedelige sag, siger hun til TV ØST.

Det har nemlig været rigtig svært at ryste sagen af skolen, fortæller hun.

quote Sagen har betydet, at vi har stået i stampe hele tiden, og hver gang de unge laver noget godt, så klinger det bare lidt skidt

Lene Terkelsen, skolebestyrelsesformand, Sydskolen

- Sagen har betydet, at vi har stået i stampe hele tiden, og hver gang de unge laver noget godt, så klinger det bare lidt skidt. De er lidt hærgede af den her sag, siger Lene Terkelsen.

Tid til at komme videre

Bestyrelsesformanden vil ikke forholde sig til selve skyldskendelsen, men hun fortæller, at eleverne er blevet orienteret.

- I morges har der været morgensamling med de mindre klasser, og skolelederne har været rundt i de større klasser og sagt, at der falder dom i dag. På næste bestyrelsesmøde vil vi orientere forældrene om, hvordan det her til morgen er blevet håndteret, siger Lene Terkelsen og slutter:

- Nu håber vi, at skolen vil fortsætte sit gode arbejde. Og komme videre. 

Dom i Kundbysagen
Læs også
Kundbypigen skyldig: Se liveblog fra domsafsigelsen her
Dom i Kundbysagen
Læs også
Kundbypigen skyldig: Se liveblog fra domsafsigelsen her

Nyhedsoverblik