Bestyrelsesformand om konkurs: Det kom ikke som en overraskelse

Dan-Palletiser A/S har indgivet en konkursbegæring. Virksomheden har været i en hård kamp siden 2008, lyder det fra bestyrelsesformanden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Dan-Palletiser A/S har indgivet egen konkursbegæring. 

Derfor står godt 100 medarbejdere snart uden arbejde. Men ifølge den nu tidligere bestyrelsesformand, Lone Kunøe, så kommer konkursbegæringen ikke som en overraskelse - heller ikke for medarbejderne. 

- Det kom ikke som en overraskelse for nogen i huset. Alle ved, hvor meget vi har kæmpet, så jeg tror ikke, du finder nogen, som blev overraskede. De ved godt, at det har været hårdt, siger Lone Kunøe. 

Dan-Palletiser ligger i Vemmelev i Slagelse og har også ansatte i England, Tyskland, Frankrig, Polen og USA samt flere andre lande.

quote Alle ved, hvor meget vi har kæmpet, så jeg tror ikke, du finder nogen, som det er kommet bag på

Lone Kunøe, tidligere bestyrelsesformand

Kæmpet siden 2008

Lone Kunøe fortæller, at det har været en kamp siden 2008 - lige inden finanskrisen. Dengang havde man meget store kunder inden for avisbranchen. Men det blev hurtigt et levn fra fortiden og siden da, har virksomheden kæmpet for at få andre og lige så store kunder. 

- Men det er ikke lykkes tilstrækkeligt. Og så har vi ikke fået sat det rigtige ledelsesteam. Inden for vores branche, er det svært at finde de helt rigtige her i Danmark - og særligt i en by som Vemmelev, siger Lone Kunøe. 

vemmelev kort
Læs også
Erklæret konkurs: 100 ansatte i uvished
vemmelev kort
Læs også
Erklæret konkurs: 100 ansatte i uvished

Hvad så nu?

Medarbejderne er stadig på arbejde, oplyser Lone Kunøe. Kuratoren har nu overtaget virksomheden og beslutter, hvornår de ansatte skal have sidste arbejdsdag og hvad der fra nu skal ske med virksomheden. 

- Da vi har indgivet egen konkursbegæring, så har vi ikke noget at skulle have sagt længere, siger Lone Kunøe. 

Dan-Palletiser lavede robotter, der kan pakke transportpaller, og har ifølge virksomhedens hjemmeside mere end 1.000 robotter placeret på fabrikker rundt om i hele verden.


Nyhedsoverblik