Bandidos-rocker varetægtsfængslet efter fund af skarpladt pistol

En 25-årig mand skal tilbringe fire uger i fængsel. Han er mistænkt for at have gemt en pistol brugt under efterårets rockerkonflikt i Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En dommer ved Retten i Næstved vurderede onsdag, at der var så tilstrækkeligt mange beviser mod en 25-årig Bandidos-rocker, at han skulle varetægtsfængsles i fire uger.

Manden er mistænkt for at have gravet en skarpladt pistol ned i en skov sammen med et ekstra magasin. Våbnet blev efter politiets opfattelse brugt under efterårets rockerkonflikt i Næstved, hvor der var flere skudepisoder på åben gade.

Det oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Fængslet for lukkede døre

Skudepisoderne i Næstved bundede i en konflikt mellem de to rockerklubber Bandidos og Satudarah om narkomarkedet i byen, og det betød blandt andet, at der blandt andet blev skudt flere gange mod huse på Kildemarksvej i byen.

For at komme konflikten til livs etablerede politiet på et tidspunkt en visitationszone. Det betød, at politiet uden forudgående ransagningskendelse kunne visitere personer og biler på gaden med henblik på at finde våben.

I alt var der seks skudepisoder i Næstved, oplyser politiet.

Den 25-årige mand blev anholdt på en adresse uden for Vordingborg onsdag og blev varetægtsfængslet under et grundlovsforhør for lukkede døre. Derfor kan politiet ikke komme med yderligere oplysninger i sagen.


Nyhedsoverblik