Politiet anholder syv bevæbnede rockere

Syv bevæbnede personer blev tirsdag aften anholdt, efter stridigheder mellem rockergrupperne Mongols og Satudarah i Nykøbing Falster er blusset op.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Stridigheder mellem rockergrupperne Mongols og Satudarah i Nykøbing Falster er blusset op, og tirsdag aften blev hele syv personer anholdt i byen med slagvåben.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

De blev anholdt midt i byen, i Østergågade, efter længere tids uro - blandt andet en skudepisode i byen torsdag aften, oplyser politiet til TV ØST.

- Det er vores indtryk, at de uroligheder, vi oplever i Nykøbing lige nu, bunder i et opgør mellem to rockergrupperinger, der kæmper om at få del i det kriminelle marked på Falster, siger politiinspektør Kim Kliver i en pressemeddelelse.

Politi massivt til stede

Som en følge af uroen imellem grupperne har politiet de seneste uger været til stede i byen.

- Vi holder et meget skarpt øje med situationen i Nykøbing og på Falster generelt, og med gårsdagens anholdelser sender vi et klart budskab til grupperingerne om, at vi ikke tolerer deres opførsel, siger Kim Kliver.

Han oplyser, at der er tale om personer, der ikke bor i lokalområdet, og at politiet derfor arbejder sammen med andre politikredse om sagen.

Han understreger dog, at der er tale om en konflikt, der har sit udspring i byen.


Nyhedsoverblik