Badmintonforbund handlede i strid med egne regler

Team Skælskør-Slagelse har fået medhold i, Badminton Danmark ikke havde grundlag til at aflyse Ligafinalen mod Skovshoved IF.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Nu er der omsider skabt klarhed om den aflyste Ligafinale mellem Team Skælskør-Slagelse og Skovshoved IF, som skulle have været spillet i marts2016

Det er Badminton Danmarks eget Appeludvalg, som har givet Team Skælskør-Slagelse medhold i klagen over aflysningen af Ligafinalen.

- Baseret på omstændighederne omkring aflysningen af Ligafinalen, som de fremgår af det indsamlede materiale under høringen i denne sag, er det Appeludvalgets opfattelse, at der ikke foreligger en force majeure situation, idet det ikke er udefra kommende uafvendelige omstændigheder, der har været grundlaget for aflysningen af Ligafinalen, konkluderer Appeludvalget i en pressemeddelelse fra Team Skælskør-Slagelse.

quote Det er Appeludvalgets opfattelse, at der ikke foreligger en force majeure situation, idet det ikke er udefra kommende uafvendelige omstændigheder, der har været grundlaget for aflysningen af Ligafinalen

 Badminton Danmarks Appeludvalg

Badminton Danmarks hovedbestyrelse havde ellers godkendt aflysningen ved at påberåbe sig en force majeure situation, som Team Skælskør-Slagelse videre skriver, efter en advokatundersøgelse, der dog udelukkende var baseret på forbundets version af sagen.

- Den version var dog mildest    talt unøjagtig og mangelfuld, og kom først til Team Skælskør-Slagelses kendskab, da sagen blev appelleret til Appeludvalget, udtaler Michael Stage, bestyrelsesformand i Team Skælskør-Slagelse.

Han oplyser, at klubben endnu ikke har besluttet, hvad reaktionen på afgørelsen skal være.


Nyhedsoverblik