Babette hiver priser hjem: ”Det er jo fuldstændig fantastisk”

Hele to priser gik til gourmetrestauranten Babette, da Den Danske Spiseguide søndag uddelte en række hæderspriser.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Årets restaurant med årets souschef på holdet.

Det var resultatet for restaurant Babette i Vordingborg, da Den Danske Spiseguide 2018 søndag aften uddelte hæderspriser til en gallamiddag på Hotel Frederiksminde i Præstø.

Og souschef Patrick Godborg var meget stolt af nu at kunne bryste sig af at være den bedste af sin slags i år.

- Jeg er meget glad. Det viser bare, at der er nogen, der lægger mærke til alt det arbejde, vi laver til hverdag. Og at vores 70 til 80 timer ikke er forgæves, siger han til TV ØST. 

Restaurant Babette
Læs også
Restaurant Babette hædret med hele to priser
Restaurant Babette
Læs også
Restaurant Babette hædret med hele to priser

Kan lade sig gøre alle steder

Også i det lidt højere luftlag var der stolthed at spore. Vivi Schou, der sammen med sin mand Henrik Pedersen ejer Babette, var nemlig også utrolig glad for søndagens prisregn.

- Prøv at se hvilke branchefolk, der er her, som er med i verdenseliten. Og at vi så nede i Vordingborg skal rende med sådan en pris. Det er jo fuldstændig fantastisk, siger hun.

For 27 år siden åbnede parret restauranten i Vordingborg, og selvom den ligger langt fra landets hovedstad i yderkanten af Sjælland, så er det altså ingen hindring for at drive en gourmetrestaurant.

- Hvis du har passionen, og du har energien, og du selv gider møde fra morgen til aften, så kan det lade sig gøre hvor som helst, siger Vivi Schou.

Hotel Frederiksminde, Dragsholm Slot og Vallø Slotskro var nomineret i nogle af de andre kategorier til prisuddelingen, men det var kun Babette i vores område, der vandt priser.

HER ER ALLE VINDERNE: 

  • Årets gennembrud: Tabu, Aalborg
  • Årets spot: Italo Disco, København
  • Årets souschef: Babette, Vordingborg
  • Årets Frokostrestaurant: Palægade, København
  • Årets Bistro: Bacchus, Odense
  • Årets fiske og skaldyrsrestaurant: Barbara, Torshavn
  • Årets Avec og vinkort: Dyvig Badehotel, Nordborg
  • Årets sommelier: Søllerød Kro
  • Årets tjenerprofil: Brøndums Hotel
  • Årets restaurantchef: The restaurant by Kroun Skodsborg
  • Årets oste: Kong Hans Kælder, København
  • Årets dessert: Geranium, København
  • Årets bo og spisadresse: Falsled Kro, Millinge
  • Årets kokkeprofil: Koks, Torshavn
  • Årets restaurant: Babette, Vordingborg

Nyhedsoverblik