Armani-manden slår til igen - her har han forsøgt at sælge kopivarer

Den berygtede tøjsælger, der er kendt som Armani-manden, var torsdag forbi Vordingborg. Politiet fraråder at købe noget af ham.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Italienske kvalitetsjakker til en billig penge, solgt af en sydeuropæisk udseende mand fra sin bil på en tilfældig parkeringsplads. Nej, det er nok for godt til at være sandt.

Armani-manden har længe været på spil rundt omkring på Sjælland, og i går var der igen udsalg fra den berygtede mands bagagerum.

2121.jpg
Læs også
Mystisk Armani-mand slår til igen
2121.jpg
Læs også
Mystisk Armani-mand slår til igen

Denne gang ved en dagligvarebutik i Vordingborg, hvor han spurgte om vej til København og efterfølgende forsøgte at sælge dyre jakker billigt.

Svært at gøre noget

Begge politikredse i regionen er opmærksomme på henvendelser om Armani-manden og vil også gerne have fat i ham. Men det er ikke sådan lige til, og så er det også uklart, om han i det hele taget gør noget kriminelt.

Politibetjente i en bil
Læs også
John mødte den mystiske Armani-mand i Næstved
Politibetjente i en bil
Læs også
John mødte den mystiske Armani-mand i Næstved

For det er ikke i sig selv ulovligt at sælge noget – så længe det ikke er stjålet naturligvis. Det fortæller kommunikationsmedarbejder hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Lars Denholt.

- Hvis du gik på loppemarked og købte noget til overpris, så ville det jo være lidt det samme, siger Lars Denholt.

Her har Armani-manden være på spil

Torsdag 7. februar 2019

Vordingborg

Denne gang anmeldes Armani-mandens tilstedeværelse ved en dagligvarebutik i Vordingborg.

 

Fredag 1. februar 2019

Kalundborg, Gørlev

Denne gang forsøger Armani-manden sig i Kalundborg og i Gørlev.

Midt- og Vestsjælland opfordrer på ny folk til at udvise skepsis overfor denne type salg fra biler. De understreger samtidigt, at de stadig er interesseret i få fat i Armani-manden, da hans adfærd om ikke andet kan være utryghedsskabende.

 

Tirsdag 4. december 2018

Næstved

TV ØST taler med John Hansen fra Lundby. Han er ugen inden blevet antastet af Armani-manden. Han kan fortælle den samme historie, som så mange borgere rundt omkring i regionen har fortalt. John Hansen gør, som politiet opfordrer til og køber ikke noget af den tøjsælgende mand.

 

Torsdag 29. november 2018

Kalundborg

Armani-manden var tilsyneladende ikke fløjet nogle steder. En 74-årig kvinde bliver i Kalundborg tilbudt at købe billige jakker. Hun købte ikke noget, men kontaktede Midt- og Vestsjællands Politi. De ville ikke nødvendigvis kæde episoden sammen med Armani-manden, men fremgangsmåden er identisk.

 

Fredag 23. november 2018

Næstved

Denne gang var det butikscentret i Næstved, der har den tvivlsomme fornøjelse af Armani-mandens (auto)mobile jakkesalg. Han påstod at have bilen fyldt med kollektionsprøver, som han skulle af med, inden han skulle flyve hjem til Italien.

 

Tirsdag 20. november 2018

Vordingborg

Flere borgere kontakter politiet, da de har mødt manden på Rema 1000’s parkeringsplads i Vordingborg. Den mystiske tøjsælger udgiver sig for at være italiener, men da en borger forsøger at tale italiensk til Armani-manden, forstår han det tilsyneladende ikke.

 

Fredag 16. november 2018

Næstved, Nykøbing Falster, Nakskov

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi modtager tre henvendelser om en mystisk tøjsælger. De tre henvendelser kommer fra parkeringspladser i henholdsvis Næstved, Nykøbing Falster og Nakskov.

Han påpeger, at Armani-mandens forretning fungerer som en hver anden. Forstået på den måde, at han er afhængig af efterspørgsel. Derfor er det bedste våben mod Armani-manden, at folk holder sig fra at købe noget af ham.

- Vi kan kun fraråde folk på det kraftigste at købe tøj ud af bagagerummet af en bil, fastslår Lars Denholt.

TV ØST har flere gange skrevet om Armani-manden, der beskrives som en mand, sydeuropæisk af udseende og engelsktalende. Han sælger jakker af påstået dyre mærker, som dog ikke matcher den lovede kvalitet.

Møder man Armani-manden bør man ikke købe noget, men derimod kontakte politiet.


Nyhedsoverblik