Arena Næstved skal have ny topledelse

Bestyrelsen i Arena Næstved vil ansætte en direktør. Han skal sikre, at de fremadrettet kan markere sig regionalt på idræts- og kulturområderne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Arena-formand Carsten Haurum ønsker sammen med bestyrelsen, at der senest 1. august er ansat en direktør i Arena Næstved.

Det skriver Sjællandske Medier.

Den nye direktør skal sørge for at udvikle arenaen til til et idræts- og kulturcentrum i regionen. For med et underskud på godt to millioner kroner på budgettet for 2017, så skal der nye midler i brug.

Slut med underskud

Så sent som mandag orienterede Carsten Haurum byrådets økonomiudvalg om situationen i Arena Næstved. 

- Vi håber resultatet bliver bedre. Det arbejder vi alle på. Budgettet viser de udgifter og indtægter som vi kender, og er sikre på. Men vi regner med at tjene nogle penge, så underskuddet bliver mindre, siger Carsten Haurum til Sjællandske.

Han tilføjer, at bestyrelsen har arvet budgettet, men det skal være slut med underskud.

- Men vi kan ikke gøre det alene. Det lykkes kun, hvis vi alle er med. Vi skal have gang i arenaen. Og alle tiders mulighed for at give Næstved og området et løft. Og jeg synes vi er kommet godt i gang, siger Carsten Haurum.

Det skyldes ikke utilfredshed med personalet

Carsten Haurum fortæller, at beslutningen om at ansætte en direktør ikke skyldes utilfredshed med det nuværende personale. Man har blot vurderet, at der mangler kompetencer, som skal findes hos en ny direktør.

Derfor fortsætter den nuværende halinspektør Kim Petersen også.

Borgmester Carsten Rasmussen (S) er tilfreds med orienteringen fra Arena-formanden.

- Jeg har tillid til, at der tjenes flere penge. Et underskud på to millioner kroner bliver ikke slutresultatet, siger Carsten Rasmussen (S) til Sjællandske.


Nyhedsoverblik